"VOLEO BIH DA DOŽIVIM..." Evo šta je poželeo Bora Đorđević pred svojim fanovima u rodnom gradu!

Autor:

Zabava

23.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od naših najpoznatijih rokera, uz koje su generacije stasavale, trenutno je u jako lošem stanju i o njemu trenutno vodi računa tim lekara.

"VOLEO BIH DA DOŽIVIM..." Evo šta je poželeo Bora Đorđević pred svojim fanovima u rodnom gradu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni roker Bora Čorba (71) suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima i trenutno je priključen na kiseonik, što je potvrdio njegov menadžer. Iako se poslednji put pojavio u javnosti 1. jula na koncertu, njegovo zdravstveno stanje tada već nije bilo najbolje.

U martu 2023. godine, Bora Čorba je imao zapažen nastup u svom rodnom Čačku, gde je istakao jednu veliku želju, koju bi voleo da mu ispune za života. On je izrazio veliko uzbuđenje pred građanima svog rodnog Čačka, ističući svoju povezanost s tim gradom i ljudima.

Foto: Shutterstock, ATA Images

Bora

Želja za priznanjem u Čačku

Bora Čorba je istakao svoju želju da mu se priznanje dodeli za života, a ne posthumno, izrazivši želju da doživi slično priznanje i u svom rodnom Čačku. Čelnici grada Čačka razmatraju mogućnost da deo grada ili ulica dobije ime po ovom legendarnom muzičaru.

- Rođen sam u Čačku i bio sam veoma uzbuđen kada sam prošle godine dobio priznanje počasnog građanina. Ja sam Čačanin na privremenom radu tamo negde napolju, svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da ostanemo zastalno u Čačku - rekao je Bora za "Ozzon press", pa je istakao da je upoznat sa namerama čelnika grada čačka da neka od ulica ili deo ovo grada dobije ime po njemu:

- To priznanje obično daju posthumno, a meni to posthumno ne znači mnogo, jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, imam nešto slično u beogradskom Zoološkom vrtu, tamo postoji staza koja se zove Borino sokače - rekao je Bora Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading