BORI ČORBI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT, PRIKAČEN NA KISEONIK: Rokeru POGORŠANO zdravstveno stanje, evo šta se dešava u bolnici!

Autor:

Zabava

23.08.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba u teškom stanju!

BORI ČORBI SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT, PRIKAČEN NA KISEONIK: Rokeru POGORŠANO zdravstveno stanje, evo šta se dešava u bolnici!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Roker Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani, gde se bori sa jakom upalom pluća i pogoršanjem hronične opstruktivne bolesti pluća. Prema rečima njegovog menadžera, Bane Obradovića, lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu pružili neophodnu medicinsku pomoć. Porodica rokera je obaveštena o njegovom zdravstvenom stanju, a javnost će uskoro biti obaveštena o detaljima.

- Bori se pogoršalo stanje... Ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, lekari čine sve što je u njihovoj moći. Prima visok kiseonik. Porodica je obaveštena o svemu - rekao je Obradović za Informer i dodao da će uskoro imati više detalja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Čorba u lošem stanju

 


Pre tri dana, Bora Đorđević je hitno zadržan u bolnici u Ljubljani zbog problema sa plućima. Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo, te je lekarski tim odlučio da mu zabrani putovanja i izlaganje naporima kako bi se posvetio oporavku.

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato je saopštenje o Bori Đorđevićevom zdravstvenom stanju, što je izazvalo veliku podršku fanova. Takođe, javnost je počela da nagađa o njegovom zdravstvenom stanju, ali je menadžer grupe apelovao na strpljenje i istakao da će se Bora oporaviti i nastaviti sa svojim muzičkim angažmanima.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Čorba u lošem stanju

 


U međuvremenu, javne ličnosti su izrazile svoju zabrinutost za zdravlje rokera, a njegovi kolege i prijatelji su poslali reči podrške i želje za brz oporavak. Situacija sa Bori Đorđevićem privukla je veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu reakcija.

Bora Đorđević se trenutno suočava sa teškom zdravstvenom situacijom, ali uz podršku svoje porodice, fanova i kolega, svi se nadaju brzom oporavku ovog legendarnog muzičara. Svi želimo Bori brz oporavak i povratak na muzičku scenu, gde je ostavio neizbrisiv trag svojim stvaralaštvom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading