JEDVA SE ODVOJIO OD POROKA! MC Stojan objavio šok-fotku! Ovako je izgledao ranije, mnogi ne veruju kakva je transformacija u pitanju!

Autor:

Zabava

23.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentari su se samo nizali, a mnogi su pohvalili Marka, kako glasi pravo ime ovog repera.

JEDVA SE ODVOJIO OD POROKA! MC Stojan objavio šok-fotku! Ovako je izgledao ranije, mnogi ne veruju kakva je transformacija u pitanju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Naš reper MC Stojan iznenadio je objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je pokazao koliko se promenio otkako je prestao da bude poročan. Naime, on je na pomenutoj mreži podelio fotografiju pre i posle prekomerne konzumacije alkohol i sve ostavio u šoku.

Alkohol mi je pružio mnoge nezaboravne trenutke kojih se ne sećam, zato sam ga izbacio iz svog života. Sportski pozdrav - napisao je on u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Komentari su se samo nizali, a mnogi su pohvalili Marka, kako glasi pravo ime ovog repera.

Inače, reper je bio u žiži javnosti zbog bivše učesnice Elite. Naime, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je načula da je reper MC Stojan neveran devojci Zorani Mićanović! Ona tvrdi da je reper flertovao i kasnije otišao u nepoznatom pravcu sa jednom ženom nakon svog nastupa, a da su joj za celu situaciju javljale drugarice. 

Foto: Republika.rs

MC Stojan

 

Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa. Ona je sa drugaricama prvi sedela u separeu, pa mu je nekoliko puta i mahala. Kad se sve završilo, odnosno kad je završio sa nastupom, našli su se i izašli napolju zajedno. Odvezli su se u nepoznatom pravcu, a niko nije uspeo da ih slika jer se to desilo u vreme kad ispred splava nije bilo puno ljudi koji su ih primetili - kaže nam izvor.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

MC Stojan i Jovana Cvijanović

 

Jovana je bila vrlo oštra, a mnogi se pitaju zbog čega svaku priliku koristi da pecne repera, budući da su odavno bez ikakvog kontakta. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading