JOVANA CVIJANOVIĆ MC STOJANA UHVATILA U PREVARI?! Evo šta se dešavalo na splavu posle nastupa! Ima dokaze?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa.

JOVANA CVIJANOVIĆ MC STOJANA UHVATILA U PREVARI?! Evo šta se dešavalo na splavu posle nastupa! Ima dokaze?!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović kaže da je načula da je reper MC Stojan neveran devojci Zorani Mićanović! Ona tvrdi da je reper flertovao i kasnije otišao u nepoznatom pravcu sa jednom ženom nakon svog nastupa, a da su joj za celu situaciju javljale drugarice. 

- Jovana je dobila informacije da je MC Stojan bio sa tom devojkom posle nastupa. Ona je sa drugaricama prvi sedela u separeu, pa mu je nekoliko puta i mahala. Kad se sve završilo, odnosno kad je završio sa nastupom, našli su se i izašli napolju zajedno. Odvezli su se u nepoznatom pravcu, a niko nije uspeo da ih slika jer se to desilo u vreme kad ispred splava nije bilo puno ljudi koji su ih primetili - kaže nam izvor.

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan

 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Cvijanović oglasila se nedavno putem Instagrama, pa je komentarisala dosadašnji odnos repera MC Stojana i njegovu partnerku Zoranu Mićanović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Jovana je bila vrlo ošta, a mnogi se pitaju zbog čega svaku priliku koristi da pecne repera, budući da su odavno bez ikakvog kontakta. 

Foto: instagram.com/zorana_micanovic_official, ATA Images

Zorana Mićanović i MC Stojan

 

Brzo je Zoka prebolela Stojketa. Naravno, kao što sam rekla, nikada nisu ni bili u vezi. Osudiše me da sam ljubomorna i da lažem. Jovana nikada ne laže, to morate da znate - kratko je napisala Jovana na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Jovana Cvijanović, pevačica i bivša učesnica rijalitija "Elita 7", poznata je i po tome što je ocinkarila mnoge poznate muškarce sa kojima je bila. Pevačica bez dlake na jeziku odlučila je da progovori o mnogim stvarima u razgovor sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading