MC STOJAN NEPREPOZNATLJIV: Počupane obrve, nigde brade, a obrazi PUCAJU (ŠOK-FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper objavio sliku iz mladosti, napravio je ogromnu transformaciju u izgledu.

MC STOJAN NEPREPOZNATLJIV: Počupane obrve, nigde brade, a obrazi PUCAJU (ŠOK-FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Danas popularni reper MC Stojan započeo je svoju muzičku karijeru 2005. godine sa pesmom "Bičuj me Stojane", ali ono po čemu je postao prepoznatljiviji jeste i ogromna transformacija u njegovom fizičkom izgledu.

Naime, od prvog pojavljivanja do danas, Stojan je prošao kroz značajne promene koje su ga učinile neprepoznatljivim.

Reper je uložio mnogo truda u svoj izgled, pa osvrćući se na to kako je ranije izgledao, sada ističe kako mu je glava bila "nikad veća, a obrve nikad tanje", aludirajući na to kako je nekad čupao obrve.

Republika

Foto: prinstkrin instagram

MC Stojan pokazao kako je nekad izgledao

Vredno trenirajući, uspeo je da se reši i viška kilograma, te da oblikuje mišićavu figuru.

Redovno se oglašavao iz teretane, pokazujući rezultate dugogodišnjeg napornog rada. Pored toga, Stojan je istakao i nove tetovaže, drugačiju frizuru i bradu, što je dodatno doprinelo njegovoj transformaciji i znatno atraktivnijem izgledu.

MC Stojan je svojom transformacijom i otvorenošću o svojim ličnim izazovima i odnosima sa javnošću osvojio srca publike, dokazavši da je više od samo repera - postao je simbol promene i otvorenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Pored muzičke karijere, Stojan je nedavno bio u centru pažnje javnosti zbog veze sa Zoranom Mićanović, koja je 20 godina mlađa od njega.

 

Ova veza privukla je pažnju medija, a nakon neslavno završenog odnosa, kako su oboje istakli, uspeli su da ostanu prijatelji. Oboje su nedavno progovorili o svom odnosu nakon raskida, priznajući da su i dalje u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading