SILIKON SE ODLEPIO I PAO NASRED SRED BINE! Teodora Džehverović SE BUKVALNO RAPALA NA SCENI, neviđena neprijatnost prekinula koncert!

Autor:

Zabava

22.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve na izvol‘te!

SILIKON SE ODLEPIO I PAO NASRED SRED BINE! Teodora Džehverović SE BUKVALNO RAPALA NA SCENI, neviđena neprijatnost prekinula koncert!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kao javne ličnosti, mnogi poznati se suočavaju sa pritiskom da se ponašaju besprekorno u svakom trenutku kada se nađu u javnosti. Međutim, i oni imaju svoje trenutke neprijatnosti sa kojima se nose pred brojnom publikom. Teodora Džehverović nedavno je otkrila svoj najveći blam koji je doživela tokom nastupa, ostavljajući mnoge u šoku.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Džehva

Džehvina neprijatnost na bini


Na jednom od svojih nastupa, Teodora je u potpunom zanosu zaboravila da vodi računa o svom stajlingu. Pre nego što je pevačica uradila silikonske grudi grudi, za koje i sama tvrdi da su najbolje urađene grudi na esrfadi, imala je neke samolepljive umetke.

- Zaista želite da čujete? Pre nego što sam uradila grudi, imala sam neke "umetke" samolepljive. Počela sam da igram na nastupu toliko da se silikon odlepio i pao nasred bine - otkrila je Džehverovićeva. 

Iskustvo sa implantima


Teodora je takođe otvoreno govorila o svojim iskustvima sa implantima u grudima i samom procesu kroz koji je prošla.

 

 

- Ja sam imala tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu "prirodno" urađene grudi koje su sada tako lepo legle da verujte mi, mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila. Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili - iskreno je priznala Džehva.

Ovi iskreni ispadi poznatih ličnosti dokazuju da su oni, kao i svako drugi, podložni neprijatnostima i da se suočavaju sa istim izazovima kao i ostatak populacije. Iako se možda čini da je njihov život beskrajno glamurozan, Teodorina iskrenost nam pokazuje da su oni samo ljudi sa svojim jedinstvenim iskustvima i problemima.

Inače, u stihu pesme "Čuka", Teodora peva: "Menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres". Ovaj stih je posebno zanimljiv zbog spekulacija koje su kružile društvenim mrežama o ljubavnim vezama Teodore Džehverović sa košarkašima.

Već je od ranije je poznato da je Teodora u ljubavnoj vezi sa Maticom Rebecom, košarkašem koji nastupa za FMP, čiji je broj na dresu upravo broj tri, a nedavno je Rebec objavio prvi zajednički snimak, te su svi komentarisali Teodorin novi izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading