TEODORA DŽEHVEROVIĆ HTELA DA ISPADNE RIBA, PA SE ZAVOZALA! Fanovi se pitaju šta joj se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović shvatila kakvu je grešku napravila.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ HTELA DA ISPADNE RIBA, PA SE ZAVOZALA! Fanovi se pitaju šta joj se desilo! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Teodora Džehverović ponovo je privukla pažnju javnosti provokativnim snimkom koji je nedavno podelila na Instagram profilu. Teodora neprestano putuje i svakodnevno se trudi da fanove obraduje novom objavom, a mnogi korisnici Instagrama su se zapitali da li pevačica ima neku meru i granicu s obzirom na to da je svaka njena nova fotografija provokativnija od one prethodne.

Kako je i sama objasnila uz postavljen snimak, ona se potrudila da ispadne riba na snimku, međutim, sve je bilo protiv nje, pa joj to nije pošlo za rukom:

- Kad želim da ispadnem riba, a ne zna se da li je masnija kamera ili gora pozadina - napisala je Teodora Džehverović uz snimak.

Teodora je aktivnija nego ikada na Instagramu, pa se neretko oglašava i odgovara na prozivke i pitanja pratilaca, a mnogi su ovaj njen opis videa shvatili vrlo ironično, s obzirom da je u svakom slučaju izdominirala na snimku, bez obzira na mutnu kameru i pozadinu, koja joj nije bila po ukusu.

Podsetimo, pevačica je nedavno progovorila i o korekcijama, konkretno operaciji grudi:

- Želela sam da to budu "prirodno" urađene grudi, koje su sada tako lepo legle da, verujte mi, mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila.

Ipak, priznala je da je operacija bolna.

- Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno, mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili - zaključila je pevačica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading