"KAD BUDEM NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI...." Šokantna ispovest Anastasije Ražnatović - OVO SE KRIJE IZA IDILE U SEVILJI!

Autor:

Zabava

15.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno priznanje cecine ćerke!

"KAD BUDEM NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI...." Šokantna ispovest Anastasije Ražnatović -  OVO SE KRIJE IZA IDILE U SEVILJI!

Foto: ST/Petar Divac

Anastasija Ražnatović, poznata pevačica i ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, zajedno sa suprugom Nemanjom Gudeljom, odlučila je da svoj mir pronađe daleko od medijske pažnje, u španskom gradu Sevilji. Ova pomalo neobična odluka izazvala je dosta pažnje javnosti, ali par nije odustajao od svoje namere.

Luksuzni život u Sevilji

Slobodno vreme par provodi na ludim žurkama, krstareći jahtom i živeći najbolje od života, što je postala njihova životna filozofija. Njihova svakodnevica u Sevilji je ispunjena luksuzom i uživanjem, što ne čudi s obzirom na njihov status i bogatstvo.

Priznanje na društvenim mrežama

Nedavno je Anastasija na svojim društvenim mrežama podelila dirljivo priznanje koje je izazvalo pažnju javnosti. Citat Toma Forda koji je objavila na Instagramu otkriva njen introspektivni pristup životu i ističe važnost emotivnih trenutaka i povezanosti sa drugim ljudima.

Foto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic

Anastasija Ražnatović

- Kad budem na samrtničkoj postelji, ne mislim da ću razmišljati o najlepšem paru cipela koje posedujem, ili svojoj prelepoj kući. Razmišljaću o jednoj večeri koju sam proveo sa nekim u svojim dvadesetima, gde sam bio apsolutno povezan sa njim - glasio je citat Toma Forda koji je objavila na Instagramu.

Srećan brak i zajednički život

Mlada pevačica ne krije koliko je srećna uz svog muža, Nemanju Gudelja, te ističe da uživa u svakom danu njihovog zajedničkog života. Njihova ljubav je očigledna, a odluka da žive daleko od srpske javnosti pokazuje koliko cene privatnost i mir.

Anastasija Ražnatović definitivno živi život punim plućima, uživajući u svakom trenutku sa svojim suprugom, dok istovremeno ističe važnost emotivnih veza i povezanosti sa drugim ljudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading