Kad saberem sve žene sa kojima sam bio, tu nije bilo ukupno 48 sati akcije: Aca Lukas OBORIO MIT O MARATONSKOM VOĐENJU LJUBAVI, pa pomenuo Draganu Mirković!

Autor:

Zabava

22.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač tvrdi da ljudi u njegovim godinama ne mogu imati dečka ili devojku, samo prijatelje.

Kad saberem sve žene sa kojima sam bio, tu nije bilo ukupno 48 sati akcije: Aca Lukas OBORIO MIT O MARATONSKOM VOĐENJU LJUBAVI, pa pomenuo Draganu Mirković!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularni folker Aca Lukas nedavno je završio u Urgentnom centru zbog problema sa zdravljem, ali sada ističe da mu se zdravstveno stanje znatno poboljšalo.

- Zdravlje je sad dobro. Čovek se u životu prilagođava kako stvari teku. Ja sam negde zaboravio koliko imam godina, pa sam se malo ponašao kao dečkić od 22, pa me je malo klepilo, ali dobro... Sve mora da se uskladi - rekao je Aca, naglašavajući kako je brz način života doprineo njegovom boravku u Urgentnom centru.

Republika

Foto: printskrin instagram

Dragana Mirković je za Lukasa veliki drug i prijatelj

Govoreći o estradnim kolegama, Aca Lukas istakao je da je Dragana Mirković ubedljivo najveća ženska zvezda na našoj estradi u sadašnjosti i prošlosti.

- Volim je, poštujem i cenim, ona je jako dobar drug. Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje - istakao je Lukas, naglašavajući važnost prijateljstva u određenim fazama života.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Aca Lukas stao u odbranu Desingerice

On je takođe prokomentarisao umetničke performanse, te stao u odbranu Desingerice kog često kritikuju u javnosti. Takođe, osvrnuo se na dvostruke aršine u ocenjivanju umetničkih izraza, ističući da je to često prisutno u našem društvu.


Svako ima svoj umetnički performans. Kakav god da je performans, ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi, i ima svoju publiku. Potpuno je van pameti to što se radi oko njega, ta hajka na čoveka što radi nešto na bini. Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole, nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulazak u lokale i pojedine države. To je veći nemoral nego što ovaj čovek radi. To što gledamo gole g**ice i još pojedine delove tela, to nema veze, to ne važi. Imamo dvojake aršine i to je jako ružno. Ali tako je uvek kod nas bilo i biće.

Na kraju, Aca Lukas je prokomentarisao "lovačke priče" koje se često plasiraju u javnosti, poput tvrdnji Đorđa Davida o 48-satnom se*sualnom maratonu.

- Ja kad saberem sve žene koje sam imao u životu, ne bi bilo 48 sati. Pusti me tih lovačkih priča - zaključio je Lukas za Kurir uz osmeh, završavajući svoje izlaganje pozdravom za Davida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading