NI POODMAKLA TRUDNOĆA IM NE SMETA DA TO RADE! Procurili privatni snimci Darka i Katarine Lazić - FANOVI U ŠOKU!

Autor:

Zabava

20.08.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i njegova draga kao od majke rođeni!

NI POODMAKLA TRUDNOĆA IM NE SMETA DA TO RADE! Procurili privatni snimci Darka i Katarine Lazić - FANOVI U ŠOKU!

Foto: instagram.com/printscreen

Darko i Katarina

Darko i Katarina Lazić trenutno uživaju na odmoru, provodeći vreme u zajedičkom uživanju na različitim destinacijama. Nakon što su boravili na moru sa Darkovom decom, par je odlučio da poseti Zlatibor, što su aktivno delili sa svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram.

Intimni trenuci i ljubavna priča

Jedan od snimaka koji je posebno privukao pažnju javnosti bio je i onaj koji prikazuje intimni trenutak između Darka i Katarine. Na snimku se može videti par kako leži u krevetu, pokriven samo čaršavom, dok se Darko nežno brine o svojoj partnerki. Ova intimna scena samo govori koliko su zaljubljeni i predstavlja lep i emotivan trenutak njihove ljubavne priče, koji je svim fanovima rastopio srce. Poznato je da je drugo stanje vreme hormonskih promena, te je mnoge začudilo što katarina nije nervozna i što joj maženje prija.

Katarina otkrila sve o svojoj trudnoći

Katarina je poznata po tome što je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često komunicira sa svojim pratiocima. Nedavno je odgovarala na pitanja o trudnoći, otkrivajući da se suočava sa zdravstvenim problemom iz detinjstva - kilom iznad pupka, koja je postala vidljiva kako joj je stomak rastao. Objasnila je da će se problem rešiti operativnim putem nakon trudnoće.

 - Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim - objasnila je ona.

Zdrava trudnoća i poruka za druge trudnice

Katarina je takođe podelila svoje iskustvo o zdravoj trudnoći, naglašavajući važnost zdrave ishrane. Istakla je da se zdravom ishranom može održati adekvatna telesna težina tokom trudnoće.

- Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… samo, moracu da vas razočaram, ne trebate da jedete za dvoje, a i pice, slatkiši i slično ne trebaju vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kg, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika - napisala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading