ŽENA DARKA LAZIĆA PODELILA SREĆNE VESTI, PEVAČ PRIPREMA GALA PROSLAVU: Dugo je ovo planirala da saopšti!

Autor:

Zabava

15.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Darka Lazića obradovala brojne pratioce.

ŽENA DARKA LAZIĆA PODELILA SREĆNE VESTI, PEVAČ PRIPREMA GALA PROSLAVU: Dugo je ovo planirala da saopšti!

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić

Supruga popularnog pevača Darka Lazića, Katarina, danas obeležava svoj 34. rođendan u posebnom raspoloženju, budući da se uskoro ostvaruje u ulozi majke. Kroz kreativan video koji je podelila na društvenim mrežama, Katarina je uputila reči ljubavi prema svojoj 34. godini, ističući da će ona biti savršena. Video prikazuje Katarinu kako duva svećice na torti, nazdravlja šampanjcem, ali i kako ponosno pokazuje svoj trudnički stomak, simbolizujući radost i iščekivanje dolaska bebe.

Ova godina definitivno donosi mnogo radosti i sreće za Katarinu, koja je, kako se čini, okružena ljubavlju i podrškom, kako supruga Darka Lazića, tako i mnogobrojnih čestitki koje pristižu na njenu objavu. S obzirom na to da je Katarina u blagoslovenom stanju, ne sumnjamo da će ovaj rođendan biti još posebniji i nezaboravan.

 

 

Čestitke se samo nižu ispod objave koju je Katarina podelila, a fanovi i pratioci ne kriju svoje oduševljenje i radost zbog ovog divnog događaja u njenom životu. Mnogi se pitaju kako će je suprug Darko iznenaditi na ovaj poseban dan, pa ostaje da vidimo kakvo iznenađenje sprema za svoju voljenu suprugu.

Iako su detalji o proslavi rođendana još uvek nepoznati javnosti, činjenica da će se porodica Lazić uskoro proširiti novim članom veseli kako njih same, tako i sve koji prate njihov život i karijeru. Ovaj događaj donosi radost i sreću ne samo Katarini i Darku, već i svima koji ih podržavaju i prate njihove životne puteve.

Katarina Lazić, koja je do sada bila prepoznatljiva po svojoj energičnosti i vedrom duhu, sada ulazi u novu ulogu majke sa osmehom i srećom, šireći pozitivnu energiju i inspirišući druge svojim primerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading