PREKINUT KONCERT DARKA LAZIĆA ZBOG DOJAVE O BOMBI! Publika evakuisana - pevačeva REAKCIJA IZNENADILA SVE!

Autor:

Zabava

06.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazić uputio javno saopštenje!

PREKINUT KONCERT DARKA LAZIĆA ZBOG DOJAVE O BOMBI! Publika evakuisana - pevačeva REAKCIJA IZNENADILA SVE!

Foto: Instagram printscreen

Pevač Darko Lazić aktivan je na crnogorskom primorju, gde nastupa punom parom, ali ovog leta, za razliku od prethodnih meseci, njegova supruga Katarina ga ne prati na nastupima. Razlog tome je Katarinin sedmi mesec trudnoće, zbog čega teško podnosi putovanja, pa je ostala kod kuće da odmara. Lazić je istakao da se nada da će prinova stići za dva meseca, te je naglasio da je bolje da Katarina ostane kod kuće i ne maltretira se putovanjima.

- Ako Bog da, prinova stiže za dva meseca, Kaća je u sedmom mesecu. Ona me je uvek pratila na nastupima, sada je u sedmom mesecu, teško podnosi put i nema potrebe da se maltretira i da sada putuje kolima. Bolje joj je kod kuće - ispričao je Lazić.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Darko i Katarina

Darko o gej svadbi na kojoj je pevao

Nedavno je pažnju javnosti privukao snimak na kojem se vidi Darko Lazić kako peva na svadbi dve devojke. Naglasio je da svako ima svoj izbor u životu te da se fenomenalno proveo na toj svadbi, koja je bila prvo takvo iskustvo za njega.

- To su bile moje dve prijateljice koje su se venčale, ja sam tamo bio gost, nisam pevao. Svako ima svoj izbor u životu, ja sam se fenomenalno proveo. Najlepše u životu. Prvi put sam bio na takvoj svadbi i bilo je predivno - objasnio je on.

Ocena sezone i perspektiva mladih pevača

- Ovog leta niko ne prolazi super, kao što smo svi navikli. Slabije je posećena sezona. Ne brinem više. Svi prolazimo slabo, ali biće bolje - priča on i otkriva zbog čega je to tako:

- Ne možemo nikoga da krivimo, smena generacije, novo vreme, nova publika, tako je, kako je. Koliko smo takvih mladih pevača ispratili, sve će doći na svoje.

Foto: TikTok printscreen

Darko Lazić

Spontani nastup na krovu automobila

Nedavno je postao viralan snimak na kojem Darko Lazić i Elma Sinanović pevaju na krovu kola, a Lazić je otkrio da je taj nastup bio sasvim spontan i neplaniran. Objasnio je da je to bila reakcija na dojavu o bombi, zbog čega je publika morala da se evakuiše, a on je odlučio da se obrati publici i zajedno sa Elmom peva sat i po vremena. 

- To je bila dojava bombe, publika je morala da se evakuiše iz tog prostora. Meni je palo na pamet pošto smo Elma i ja sedeli u kolima, a publika je bila svugde oko nas na parkingu, znate kako sam ja luckast, pomislio sam da se obratim publici. Kada su nas pozdravili aplauzom, ja nisam mogao da ne zapevam, Elma je izašla i pevali smo zajedno sat i po vremena. Mi smo se posle toga vratili i otpevali sve kako treba - rekao je Lazić za "Blic". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading