DARKO LAZIĆ ALARMIRAO KATARININU PORODICU! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, a onda se otrglo kontroli!

Autor:

Zabava

16.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić osmislio "pakleni" plan, pa iznenadio Katarinu.

DARKO LAZIĆ ALARMIRAO KATARININU PORODICU! Sve obavljeno u strogoj tajnosti, a onda se otrglo kontroli!

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevač Darko Lazić je svojoj supruzi Katarini priredio iznenađenje za pamćenje povodom njenog 34. rođendana. Okupivši njihove najbliže ljude, organizovao je tajno slavlje u jednom restoranu, o čemu je Katarina sa oduševljenjem pisala na društvenim mrežama.

Iako se nalazi u poodmakloj trudnoći, Katarina je zablistala na proslavi u beloj kratkoj haljini, ističući svoj trudnički sjaj. Uzbuđeno očekujući dolazak njihove prve devojčice, Katarina je bila u zagrljaju svog supruga, dok joj je on posvećivao emotivne stihove.

Darko Lazić je svojoj supruzi Katarini priredio posebno iznenađenje, pevajući joj emotivne stihove i pokazujući svoju ljubav pred svim gostima. Njihova ljubavna priča dobila je posebnu notu tog dana, dok su se zajedno veselili i uživali u trenucima proslave.

 

 

- Darko je okupio moje najmilije i iznenadio me... Mama me je zvala da me pita da li ćemo svratiti posle večere da mi daju poklon, a u stvari je bila na putu do restorana. Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su me iznenadili juče, a najviše hvala mom suprugu koji je sve to organizovao - napisala je slavljenica oduševljena rođendanskim iznenađenjem.

- Ček'o sam te celoga života jer sam znao da negde postojiš. Danju sam te zvao, noću sam te sanj'o i na kraju sastasmo se mi...Volim, volim da te volim, volim da sam samo tvoj. Ti si žena mojih snova, ti si moja sudbina... - zapevao je Darko svojoj supruzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading