Osnivač Beogradskog sindikata dobio naslednika: Feđa Dimović izveo ženu i sina iz porodilišta (FOTO)

Autor:

Zabava

20.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par već ima stariju ćerku Olgu.

Osnivač Beogradskog sindikata dobio naslednika: Feđa Dimović izveo ženu i sina iz porodilišta (FOTO)

Foto: printskin instagram/fedjadimovic

Jedan od osnivača i članova popularne rep grupe Beogradski sindikat Feđa Dimović dobio je drugo dete. 

Naime, on je juče izveo ženu i sina iz porodilišta, pa je podelio na svom Instagram profilu nekoliko fotografija koje je zabeležio ispred GAK "Narodni front", a zatim i u svom porodičnom domu. 

Poznati muzičar nije krio sreću zbog toga što je posle starije ćerke Olge, sada dobio i naslednika.

Ispod njegove objave, odmah su usledile čestitke:

- "Čestitam od srca, živ i zdrav bio", "Neka je srećno i Bogom blagosloveno. Čestitam, brate", "Kao i uvek, bravo za mamu", "Čestitke, živi i zdravi bili i Bogom blagosloveni" - nizale su se reakcije reperovih prijatelja i fanova. 

Podsetimo, Feđa Dimović, koji je za životni poziv odabrao muziku, inače je advokat po struci, a posebno je pozant po tome što svoj privatnan život nastoji da sačuva od javnosti, tako da je za sve bilo iznenađenje kada se pohvalio da je postao otac i jednog dečaka.

Inače, rep sastav Beogradski sinikat oduševio je javnost pesmom "Anđeli žive doveka" posvećenoj tragično nastradaloj deci u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Grupa je nedavno na 63.Festivalu kulture mladih u Knjaževcu prvi put uživo izvela pesmu, koja je rađena na muziku nastradalog dečaka Andrije Čikića, koji je bio veoma talentovan.

Kada su na pomenutom festivalu naglasili da će numeru prvi put da zapevaju pred publikom, zamolili su organizatore da ugase svetlo na bini i napravili su dirljivu atmosferu.

Publika iz Knjaževca je upalila telefone, a koliko je ovo bio emotivan trenutak za sve, ostalo je zabeleženo i na snimku koji možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading