BILA JE NA RUBU OČAJA, KONAČNO PREKINULA ĆUTNJU! Niko nije znao KAKVE PROBLEME IMA Tijana Dapčević: DVE GODINE NIJE REČ PROGOVORIO, A ONDA...

Autor:

Zabava

01.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve češći problem mladih mama jeste taj što su im deca "lenja" da progovore. U tom slučaju očajni roditelji potežu za racionalnim rešenjem: pomoć potraže kod logopeda i defektologa, a u većini slučajeva se ispostavi da je s detetom sve u redu. Iako se trenutno istražuje taj moderni društveni fenomen, stručnjaci najviše okrivljuju mobilne telefone i dečje tablet uređaje.

BILA JE NA RUBU OČAJA, KONAČNO PREKINULA ĆUTNJU! Niko nije znao KAKVE PROBLEME IMA Tijana Dapčević: DVE GODINE NIJE REČ PROGOVORIO,  A ONDA...

Foto: printscreen/instagram

Petnaestogodišnji sin popularne pevačice Tijane Dapčević već odaje utisak da je krupniji od majke, što je dodatno naglašeno njegovim kežual stilom oblačenja.

 

 

Pevačica i njen partner Milan upoznali su se tokom utakmice u Somboru, a nakon što su proveli četiri dana zajedno, odlučili su da započnu zajednički život. Pevačica je u aprilu 2001. izgovorila sudbonosno "da" i preselila se u Beograd.

Kao vrhunac njihove velike ljubavi, 2009. Tijana je postala majka. Kako sama ističe, uloga majke značajno je promenila njen život, a jedno od najvećih izazova s kojim se suočavala bio je problem s razvojem govora njenog sina. Vuk, njen sin, do svoje druge godine nije izgovorio nijednu reč i činilo se kao da koristi neki neprepoznatljiv jezik, gotovo kao da priča arapski. Tijana je u emisiji "Mamazjanija" objasnila kako je izgledalo da je Vuk govorio na nepoznatom jeziku.

- Moj sin, recimo, do svoje druge godine nije govorio. Uopšte. Činilo se kao da priča na arapskom. Sećam se, jednom me Milan pitao šta dete želi, a ja sam odgovorila da je gladan. Iako sam sve razumela, bila sam veoma zabrinuta zbog toga kada će dete progovoriti. Kada je Vuk napunio dve godine, rekao je: "Mislim da je vreme da odemo u šumicu na šetnju." Te reči su me šokirale i telefon mi je ispao iz ruke.
Rekla sam Milanu: "Pogledaj, ovaj je progovorio." Verovatno se osećalo kao u vicu o detetu koje progovara sa četiri godine jer nije imalo primedbe jer Vuk nije govorio do druge godine iako je sve izgovarao s ispravnim izgovorom - i R i Š
- rekla je pevačica u pomenutom podkastu.

Foto: printscreen

Tijana Dapčević

Sin Tijane Dapčević, sada već odrastao, postao je lep i pametan dečak, koji je odlučio da krene majčinim putem. Sve što ga trenutno zanima jeste muzika i njeno stvaranje. Otkrio je sebe u novom žanru, poznatom kao "phonk" muzika, koji je kombinacija elektronike i drugih muzičkih elemenata. Završio je nižu muzičku školu, i iako do sada nije bio posebno zainteresovan za klavir, postoji mogućnost da će se njegov interes promeniti kada upiše srednju muzičku školu, što je ponosna mama jednom prilikom istakla.

 

- Završio je nižu muzičku školu, iako dosad nije baš obožavao klavir, ne znači da se to neće promeniti kad bude upisao srednju muzičku - otkrila je jednom prilikom ponosna mama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading