MC STOJAN NAPAO STARICU: Reper dotakao DNO DNA, vikao na vremešnu gospođu: "Ajde, bre, baba!", mala deca počela da plaču! SKANDAL!

Autor:

Zabava

30.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O incidentu koji je poznati reper napravio na aerodromu svi pričaju.

MC STOJAN NAPAO STARICU: Reper dotakao DNO DNA, vikao na vremešnu gospođu: "Ajde, bre, baba!", mala deca počela da plaču! SKANDAL!

Foto: ATA Images

Poznati reper MC Stojan napravio je skandal na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" jer je navodno bio vidno pospan i nervozan prilikom ukrcavanja na avion za Kipar. 

To je, kako očevici tvrde, rezultiralo incidentom u ranim jutarnjim časovima.

Prema informacijama koje su objavili domaći mediji, reper je ušao među poslednjima u avion, gde se sukobio sa starijom putnicom i počeo da viče na nju.

- Njega niko nije ni primetio dok nije počeo da viče na jednu gospođu koja je stavljala ručni prtljag u prostor predviđen za to iznad svog sedišta. Nekoliko puta je ponovio: "Ajde bre, baba, brže malo!" Krajnje nekulturno. Svi su bili šokirani, mala deca su se uznemirila i počela su da plaču - otkrio je upućeni izvor za Kurir i dodaje:

Republika

Foto: Instagram printsceen

 

Mnogi su prokomentarisali ko je u pitanju i da je takvo ponašanje jedne javne ličnosti dno dna.

Prema daljim navodima, MC Stojan je tokom celog leta gunđao, što je ukazivalo na njegovu izraženu nervozu, kako su neki pretpostavili, jer se nije dovoljno naspavao. 

Ovaj incident na aerodromu sigurno će izazvati reakcije javnosti i ostaviti trag na imidžu MC Stojana, kao i podstaći razmišljanja o ponašanju javnih ličnosti u javnim prostorima.

Inače, nedavno je odjeknula i vest da su MC Stojan i Zorana Mićanović bili u vezi, što je pevačica obelodanila na jednom slavlju u Beogradu.

Međutim, ubrzo nakon toga došlo je do raskida njihove veze. Iako je došlo do razlaza, par je navodno ostao u korektnim odnosima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading