BRENA I BOBA U PANICI JER JE PROVALJENA MULJAŽA SA JAHTOM: Evo kako im je PROPAO PLAN da sve zataškaju!

Autor:

Zabava

20.07.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je afera isplivala u javnost teško da će se poznati estradni par izvući, jer sud ne može da obmane.

BRENA I BOBA U PANICI JER JE PROVALJENA MULJAŽA SA JAHTOM: Evo kako im je PROPAO PLAN da sve zataškaju!

Foto: Republika, ATA Images

Nakon što je protiv supruga pevačice Lepe Brene, Slobodana Bobe Živojinovića, podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je svoje plovilo Pershing 54, proizvedeno 1999. godine, prodao dva puta, oboje su u panici jer je provaljena njihova muljaža.

Naime, prema saznanjima Republike, prijavu protiv Bobe je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podnelo privredno društvo "Harvinter doo Beograd", sa sedištem u Beogradu. 

Republika

Foto: DRAyoutube/printscreen/SERVICIOS NÁUTICOS sales & Charter

Jahta poput one koju je Boba Živojinović navodno dvaput prodao

Kako saznajemo od izvora iz Herceg Novog, za prevaru se saznalo kad je došlo do suočavanja osoba koje su kupile jahtu od Breninog muža.

Ljudi su sedeli na jahti, kada su došli ovi drugi i rekli im da moraju da napuste jahtu, jer je plovilo u njihovom vlasništvu. Sa sobom su nosili neke papire, nakon čega su ovi koji su prethodno boravili na jahti ustali i otišli. Kasnije je stigla i policija, a bili su pozvani i nadležni iz marine Portonovog, da daju izjave - otkrio je izvor Republike.

Iako je za naš list Živojinović tvrdio da je brod prodao samo jednom, nakon što je cela ova priča dospela u javnost, i pevačica i on strahuju od ishoda, koji za njih ne može biti nikako povoljan, jer mu preti kazna zatvora i do deset godina.

- Boba nije verovao da se oko svega ovoga može dići tolika frka, pa je odmah javno negirao da je prodao dva puta istu jahtu. Međutim, kako je sve dokumentovano, zna šta ga čeka, pa sud ne može obmanuti. On i njegova supruga su se prepali da bi ovog puta zaista mogao da završi u zatvoru, iako su ranije, svaki put kad su se oglušili o zakon, uspevali da se izvuku. Nisu sigurni da će i ovog puta moći sve da zataškaju – priča izvor blizak estradnom paru.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Lepa Brena i Boba Živojinović tresu se zbog jahte

Krivično delo Prevare u Krivičnom zakoniku Srbije reguliše član 208. Ako neko nekoga prevari ili ošteti za poveću sumu, preciznije za više od 450.000,00 dinara, onda će se učinilac kazniti zatvorom od jedne do čak osam godina, naravno i novčanom kaznom. Kad iznos prelazi 1.500.000,00 dinara, kao u ovom slučaju, onda su kazne još rigoroznije, te je zakonski raspon od dve do deset godina zatvora. 

Podsećanja radi, Slobodan Živojinoć je osumnjičen da je dva puta prodao isto plovilo. Prvi put privrednom društvu "Harvinter doo Beograd", sa kojim je zaključio Ugovor o kupoprodaiji plovila dana 8. marta ove godine, a 35.000 evra na račun dobio 21. marta. Tri meseca kasnije isti Ugovor o kupoprodaji plovila zaključio je sa N.R, koji je pokušao da registruje predmetno plovilo kod nadležnih organa. Kako dalje stoji u prijavi, osumnjičeni Slobodan Živojinović i N.R. su kao saizvršioci, u smislu Člana 33. ZKP, izvršili dva krivična dela - krivčno delo Prevare iz Člana 208. i krivično delo Navođenje na overavanje neistinitog sadržaja iz Člana 358.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading