ISPOVEST DRUGA SAŠE VIDIĆA KIDA DUŠU! Evo šta je otkrio o pokojnom modnom kreatoru, obelodanio istinu o odnosu s Cecom Ražnatović!

Autor:

Zabava

16.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinu i po dana je prošlo od smrti mog druga, prijatelja i brata. Od tog aprila do danas niko od prijatelja, javnih ličnosti i saradnika me nije pozvao da ga bar pomene, tvrdi on.

ISPOVEST DRUGA SAŠE VIDIĆA KIDA DUŠU! Evo šta je otkrio o pokojnom modnom kreatoru, obelodanio istinu o odnosu s Cecom Ražnatović!

Foto: E-stok, ATA Images

Prijatelj pokojnog Saše Vidića iz Hrvatske Ivo P. kaže da su ga skoro svi prijatelji s estrade zaboravili otkako je preminuo, kao i da se niko nije setio da s vremena na vreme objavi njegovu sliku. On je otkrio da je Saša dugo patio zbog svađe s pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i da ga je to dugo mučilo. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Saša Vidić

 

Godinu i po dana je prošlo od smrti mog druga, prijatelja i brata. Od tog aprila do danas niko od prijatelja, javnih ličnosti i saradnika me nije pozvao da ga bar pomene. To nisam očekivao. Ja ne volim da se eksponiram javno iako smo se nas dvojica družili, putovali. Nikad nisam od njega tražio da me pomene, ali sad vidim da je bio u pravu, da je taj javni svet zapravo samo farsa.

Foto: republika, estock

Sahrana Saše Vidića

Sada su aktuelne društvene mreže, sve sam pomno pratio i niko nije stavio nijednu fotografiju otkako je preminuo, bar da na taj način ukaže poštovanje. Niko živi. Nije malo godinu dana, a prošlo je i više, i ako vi ne objavite neki tekst o njemu, kao da nije ni postojao. Zato mi je jako krivo, a toliko su se grebali o njega i mnogi proslavili, a sad ništa - priča Ivo i potom dodaje: 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Svetlana Ceca Ražnatović

 

- To mu je ostala bolna rana. Verujte mi da jeste. Da, on je javno o njoj govorio sve i svašta, ali nije tako zaista mislio. Pa znate kakav je Saša na jeziku, ali u dubini duše je patio što su se posvađali. Verujte da je to bilo zbog gluposti. Ništa Ceca tu nije bila kriva. On je pomislio da mu je nešto uradila iza leđa, ali nije. Mnogo puta sam mu govorio da je pozove i hteo je, ali se onda seti šta je pričao u emisiji na nekoj televiziji i odustane. Nadam se da će biti prilike da se sretnem s njom i da joj pustim glasovne poruke koje još čuvam - zaključuje on.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading