PROCURILE VRELE FOTKE CECA RAŽNATOVIĆ: Skinula se i pokazala čime raspolaže - GRUDI jedva OBUZDALA, nemirne kao DINAMITNE BOMBE!

Autor:

Zabava

10.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović pokazala kako izgleda u mini bikiniju!

PROCURILE VRELE FOTKE CECA RAŽNATOVIĆ: Skinula se i pokazala čime raspolaže - GRUDI jedva OBUZDALA, nemirne kao DINAMITNE BOMBE!

Foto: Ata images

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama pre nekoliko godina kada je objavila provokativnu sliku u šarenom bikiniju dok je uživala na Kipru. Ova fotografija je izazvala brojne komentare, a folk diva je odlučila da objasni zašto je tada odlučila da pokaže svoje telo na ovakav način. Ceca ističe da retko objavljuje provokativne slike, ali da se oseća najopuštenije kada je prirodna i kada se oblači onako kako želi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 


Ceca je nedavno otkrila da je uspela da smrša čak 8,5 kilograma i dovede svoju liniju do perfekcije, ali bez rigoroznih dijeta i ekstremnih mera. Iako je priznala da je sprovodila određene promene u ishrani, istakla je da nikada nije gladovala i da je jela šta god je želela. Takođe, otkrila je da je praktikovala konzumiranje vode i povremeno uživala u pivu, ističući da je uspela da postigne željeni rezultat bez ikakvih ekstremnih mera.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 


Svoj uspeh u skidanju viška kilograma Ceca pripisuje konceptu autofagije, odnosno periodičnog posta tokom dana i redovne fizičke aktivnosti. Ona ističe da je uvek doručkovala kako bi pokrenula metabolizam, te da je redovno vežbala ili odradila brzi hod na traci kako bi ubrzala metabolizam. Ceca naglašava da je ključno bilo kretanje i redovna fizička aktivnost, ističući da ležanje non-stop ne može da doprinese ubrzanju metabolizma.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 


Ovaj njen primer pokazuje da i uz zdrav pristup ishrani i redovnu fizičku aktivnost mogu postići značajne rezultate u skidanju viška kilograma, te da ekstremne dijete nisu jedini put ka postizanju željene telesne forme.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading