SLAVI SE U CECINOM DOMU! Nakon epskog TRIJUMFA NAŠIH VATERPOLISTA, folk diva URADILA OVO!

Autor:

Zabava

11.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrepolisti donose u Srbiju treće zlato, čime su učinili čitavu naciju presrećnom i preponosnom!

SLAVI SE U CECINOM DOMU! Nakon epskog TRIJUMFA NAŠIH VATERPOLISTA, folk diva URADILA OVO!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nakon pobede nad Hrvatskom na Olimpijskim igrama, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije krila oduševljenje i ponos zbog osvajanja zlatne medalje od strane vaterpolista Srbije. Na svom Instagram nalogu, Ceca je kratko poručila:

- To bre! Zlato - napisala je naša pevačica, čime je izrazila svoje oduševljenje uspehom naših sportista.

Vaterpolisti Srbije - Orke, a ne delfini

Nakon plasmana vaterpolista u finale, Ceca Ražnatović se ponovo obratila javnosti putem svog Instagram profila. Ovoga puta, ona je istakla:

- Bravo, ma vi niste delfini, vi ste orke! Ponos - dodala je pevačica.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Cecin status

Njen komentar nije prošao neprimećeno, a ova metafora je dodatno naglasila snagu i odlučnost naših vaterpolista.

Ceca Ražnatović je time još jednom pokazala svoju podršku i ponos zbog izvanrednog uspeha vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama. Njena reakcija je samo jedna u nizu čestitki i oduševljenja koje su stizale sa svih strana povodom ovog veličanstvenog trijumfa.

Reakcije javnosti

Oduševljenje i ponos zbog osvajanja zlatne medalje od strane vaterpolista Srbije nije bilo rezervisano samo za poznate ličnosti poput Cece Ražnatović. Svi delovi društva, od običnih građana do javnih ličnosti, iskazali su svoje divljenje i podršku našim sportistima. Ovaj trijumf je podigao veliku prašinu i izazvao talas pozitivnih emocija širom Srbije.

Ovim podvigom, vaterpolisti Srbije su zasluženo ušli u istoriju srpskog sporta, postavši simbol ponosa i inspiracije za nove generacije sportista. Ova pobeda je još jedan dokaz sjajne sportske tradicije koju Srbija neguje i koja se nastavlja kroz izvanredne uspehe na najvećim sportskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading