OBOŽAVATELJI JOVANE JEREMIĆ U ČUDU I NEVERICI! Voditeljka na grudima uradila OGROMNU TETOVAŽU MOĆNOG ZNAČENJA!

Autor:

Zabava

12.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koja simbolika se krije iza crteža!

OBOŽAVATELJI JOVANE JEREMIĆ U ČUDU I NEVERICI! Voditeljka na grudima uradila OGROMNU TETOVAŽU MOĆNOG ZNAČENJA!

Foto: Republika

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić prošle godine priredila je spektakularnu žurku povodom proslave svog 33. rođendana. Ova proslava, koja je održana u centru Beograda, obeležena je njenom dramatičnom pojavom u crnoj lateks kombinaciji. Jovanino lice tom prilikom krasila je komplikovana šminka u obliku škorpije, a oko nje su bili motivi zmije.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

- Ovo što vidite u uglu je palestinski žuti škorpion, najotrovniji škorpion na svetu. Ovo je zlatna zmija, koja živi samo na jednom mestu na svetu, na Ognjenom ostrvu, a ko je kročio tu nije ostao živ. Otrov zlatne zmije ubija odmah, a ove škorpije u roku od nekoliko minuta. Moji neprijatelji će tako u narednoj godini moći da biraju kako će umreti medijski. Meni neprijatelji ne mogu da priđu po rezultatu - kazala je voditeljka pred našim kamerama.

Voditeljka se očigledno izuzetno diči time što je Škorpija u horoskopu,a jednom prilikom je na društvenoj mreži Instagram posvetila objavu pripadnicima svog znaka. Kako je istakla, Škorpije su lojalne, ali i tu postoji granica.

- Svako u svom životu treba da ima bar jednu oktobarsku škorpiju da ga voli kao prijatelja, ljubav, radnika i saradnika, šefa i druga. Zapamtite, oktobarska Škorpija je večna u lojalnosti. Sve dok je ne izdaš. Onda nestaje. Zatre joj se trag i glas. Kao da nikad nije postojala. Snaga njene ličnosti je u stalnom umiranju iznutra i ponovnom rađanju. Ona je i feniks i ramonda. Bez svakog ko je izda može, ali ti koji je izdaju ne mogu - poručila je popularna voditeljka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Sada se Jovana ponovo oglasila putem pomenute društvene mreže, gde je pokazala proces iscrtavanja privremene tetovaže u predelu grudi.

 

 

- Dušo, ovo je najbolje vreme u mom životu - napisala je Jovana u objavi koja je za kratko vreme zapalila društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading