U PREKRATKOM MINIĆU RASPALILA NAŠIM SPORTISTIMA MAŠTU! Milica Pavlović otkrila KOJI OLIMPIJAC JOJ JE ZAPAO ZA OKO!

Autor:

Zabava

13.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna pevačica se pojavila u pripijenoj crvenoj haljini i svima oduzela dah!

U PREKRATKOM MINIĆU RASPALILA NAŠIM SPORTISTIMA MAŠTU! Milica Pavlović otkrila KOJI OLIMPIJAC JOJ JE ZAPAO ZA OKO!

Foto: Printscreen/Instagram/milicapavlovic

Milica Pavlović

Sinoć je nakon svečanog dočeka ispred Starog dvora organizovana proslava za naše olimpijce u jednom poznatom restoranu. Pre nego što su sportisti otišli na veselje, najavljeni su nastupi naših najvećih muzičkih imena - Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Radiše Trajkovića Đanija, Željka Šašića, Nikole Rokvića, Tanje Savić i Katarine Ine Gardijan.

Milica Pavlović je raspametila sportiste svojim nastupom na privatnoj zabavi koja je organizovana njima u čast u pomenutom prestoničkom restoranu. Na događaju se pojavila u crvenoj haljini koja je istakla njenu figuru, a njeno dobro raspoloženje nije prošlo nezapaženo.

- Poslednjih desetak dana sam bila posebno ponosna što potičem iz Srbije, a za to su zaslužni naši sportisti koji su nam doneli brojne medalje i usrećili celu naciju. Naša zemlja je mala, ali smo mnogo talentovani, vredni i uporni, i mnogo je lepo kada za to dobijemo i ovakva priznanja. Ne mogu da opišem sreću i kako mi srce 'zaigra' kada vidim da se naša zastava vijori na tronu i da znam da to prati ceo svet - istakla je ona za domaće medije.

- Mnogo mi je drago što su sportisti izrazili zelju da upravo ja otvorim njihovo veliko slavlje povodom fenomenalnih rezultata na Olimpijadi. Znam da vole moje pesme, pevala sam im sa zadovoljstvom i punog srca - dodala je.

S obzirom na to da je nekoliko puta izjavila da simpatiše jednog sportistu, upitana je da li je baš on prisutan na proslavi.

- Svi su mi bombona! - rekla je pevačica za Telegraf, zaobilazeći precizan odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading