"ŠTA SAM JA, ČISTAČICA?!" Skandalčina na dočeku naših olimpijaca, oglasio se Đani - NIJE FER, NISAM DOŠAO DA SE BIJEM!

Autor:

Zabava

13.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković se jutros oglasio puterm svog profila na društvenoj mreži Instagram i izrazio nezadovoljstvo organizacijom događaja, a očigledno da ga ljutnja još nije prošla.

"ŠTA SAM JA, ČISTAČICA?!" Skandalčina na dočeku naših olimpijaca, oglasio se Đani - NIJE FER, NISAM DOŠAO DA SE BIJEM!

Foto: Starsport, Republika TV, Beoinfo

Nakon sinoćnog dočeka ispred Skupštine, naši olimpijci su nastavili slavlje u jednom lokalu u Beogradu, gde su ih zabavljali naši poznati pevači i pevačice. Među njima se našao i Radiša Trajković Đani, koji je izrazio nezadovoljstvo zbog propuštene prilike da zapeva sportistima.

Đani: "Nije fer, šta sam ja trebao... da u 7 ujutru pevam?"

Folker se odmah jutros oglasio na svom Instagramu i nije krio revolt zbog toga što nije stigao na red da zapeva sportistima.

Foto: printscreen/RTVPink

Đani

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - izjavio je pevač, a potom i zaključio:

- Ja sam seo normalno i kulturno i čekao sam svoj red, mislio sam da ima neke ljudskosti, ali kada sam video da nema ni ljudskosti ni ništa, ja sam oko pet ujutru ustao i došao kući i legao da spavam. Najiskrenije, bilo mi je baš krivo. Svi su me pitali: 'Ajde Đani kad ćeš da pevaš?', ja sam im rekao da čekam da završe kolege, jer nisam otišao tamo da otimam mikrofon i da se bijem na bini nego da veselim taj narod, te ljude, te dobre momke - zaključio je pevač za "Kurir".

Ovaj neplanirani incident dodatno je uznemirio javnost, a Radiši Trajkoviću je pokazao kako izgleda čekanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading