Saša Matić UDARIO NA NAŠE FUDBALERE! OVO nije mogao da prećuti, POMENUO I NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Autor:

Zabava

03.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najplaćeniji pevač na estradi komentarisao neuspeh naših momaka!

Saša Matić UDARIO NA NAŠE FUDBALERE! OVO nije mogao da prećuti, POMENUO I NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Foto: GFK Dubočica/Starsport/ Kamarad produkcija

Naš poznati pevač Saša Matić je istakao da je svim srcem uz Novaka Đokovića pred finalni meč protiv Alkaraza na Olimpijskim igrama u Parizu.

Saša je izrazio veliko poverenje u tenisera i optimizam u osvajanje medalje, istovremeno pohvalivši zalaganje košarkaša. Međutim, Saša nije propustio priliku da izrazi nezadovoljstvo prema reprezentaciji Srbije u fudbalu, aludirajući na njihov nedavni neuspeh.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

- Verovao sam u Novaka, svi smo! Verujem da će osvojiti medalju. Verujem da će i košarkaši dati sve od sebe. Lepo je počelo, za razliku od onog fudbala pre mesec dana, ovo je počelo sjajno - istakao je Saša Matić kroz osmeh, prenosi Telegraf.

Saša Matić - najbogatiji pevač na estradi

Kao jedan od najuspešnijih pevača na estradi, Saša Matić ostvario je značajan finansijski uspeh u protekloj godini. Prema podacima Agencije za privredne registre Srbije, Sašina firma "SM mjuzik" ostvarila je bruto obrt od impresivnih 1.129.786 evra. Nakon odbijanja rashoda i plaćanja poreza državi, na računu je ostalo značajnih 758.051 evra. Ovi podaci jasno pokazuju da je Saša Matić jedan od najbogatijih i najuspešnijih muzičara na domaćoj sceni.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca

Ceca Ražnatović takođe ostvarila značajan prihod

Pored Saše Matića, još jedna estradna zvezda se istakla po visini prihoda - Svetlana Ceca Ražnatović. Preko svoje firme "Ceca music", ostvarila je bruto prihod od 1.608.623 evra tokom protekle godine. Nakon odbijanja rashoda i plaćanja poreza državi, Ceca je zabeležila neto zaradu od 541.111 evra. Ovi podaci svedoče o njenom značajnom finansijskom uspehu i stabilnosti na estradnoj sceni, prenose pomenuti mediji.

Uz podršku sportistima i impresivne poslovne rezultate, Saša Matić i Ceca Ražnatović nastavljaju da dominiraju kako na estradnom, tako i na poslovnom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading