ONI ĆE PEVATI NAŠIM OLIMPIJCIMA! Čak OSAM NAŠIH NAJVEĆIH PEVAČA napraviće spektakl za pamćenje!

Autor:

Zabava

12.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnje slavlje u klubu obećava da će biti ispunjeno muzikom, radošću i nezaboravnim trenucima u čast srpskim olimpijcima!

ONI ĆE PEVATI NAŠIM OLIMPIJCIMA! Čak OSAM NAŠIH NAJVEĆIH PEVAČA napraviće spektakl za pamćenje!

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Republika

Nakon svečanog dočeka ispred Starog dvora, srpski olimpijci su nastavili sa proslavom u prestižnom prestoničkom klubu. Ovaj klub je specijalno dekorisan u bojama srpske zastave kako bi se u potpunosti uskladila atmosfera za veliko slavlje naših sportista. U pripremama za ovu priliku, sve je bilo pažljivo organizovano kako bi se stvorila nezaboravna žurka.

Pred Starim dvorom smo saznali da su za ovu veče najavljeni nastupi velikih muzičkih imena. Olimpijci će imati priliku da uživaju u pesmama Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Đanija, Željka Šašića, Nikole Rokvića, Tanje Savić i Katarine Gardijan. Svi ovi izvođači obećavaju da će doprineti vrhunskom ambijentu i još više ulepšati ovu posebnu noć.

Nažalost, iako je pozvana, balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije mogla da prisustvuje ovoj proslavi jer trenutno nije u Srbiji. Ceca je putem društvenih mreža izrazila svoje izvinjenje i poslala srdačne čestitke olimpijcima. U svojoj objavi na Instagramu, Ceca je napisala:

Foto: ST/Dragan Kadić, Blic TV

Ceca i doček ispred Starog dvora

- Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvek uz vas! Zauvek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca - napisala je Ceca u objavi na Instagramu i time još jednom pokazala svoju podršku i ljubav prema Srbiji i srpskim sportistima.

Iako Ceca nije mogla prisustvovati, njen podržavajući i srdačan gest svakako je doprinos proslavi i podseća na povezanost koju oseća prema našim sportistima. U svakom slučaju, večerašnje slavlje u klubu obećava da će biti ispunjeno muzikom, radošću i nezaboravnim trenucima u čast srpskim olimpijcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading