NAJVEĆA INTIMA DRAGANE MIĆALOVIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: O njenom DEČKU svi bruje, a sa OVIM frajerom je uhvaćena na delu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović retko kada je pravila skandale u javnosti, ali njeni ljubavni život uvek je bio tema koja je sve zanimala.

NAJVEĆA INTIMA DRAGANE MIĆALOVIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: O njenom DEČKU svi bruje, a sa OVIM frajerom je uhvaćena na delu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Dragana Mićalović

Poznata glumica Dragana Mićalović bila je u ljubavnoj vezi sa biznismenom Stevanom Purićem pre nekoliko godina, a njihova romansa je završena 2021. godine, kako su izveštavali domaći mediji. Iako se nisu često pojavljivali zajedno na javnim događajima, informacije o njihovoj vezi ipak su dospevale do javnosti.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu, dok je njegova bivša supruga Jovana Filipović nekada učestvovala u "Zvezdama Granda". Sa Jovanom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku, pri čemu je Nika Purić stekla popularnost učešćem u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Foto: Instagram.com

Dragana Mićalović i biznismen Stefan Purić

 


Prošlog leta, javnost je iznenadila pojava slika Dragane Mićalović na Instagramu, na kojima je bila u društvu zgodnog muškarca na Adi Bojani. Muškarac po imenu Uglješa Novak, advokat po zanimanju, iznenadio je javnost svojom pojavom, ali i svojom strašću prema ekstremnim sportovima, surfovanju i planinarenju, kao i svojim verskim opredeljenjem.

 

 


Iako se Uglješa Novak do tada nije pojavljivao u javnosti kao njen partner, mnogi su odmah počeli da spekulišu da bi on mogao biti njen novi izabranik.

 

 

Foto: Instagram.com

Dragana Mićalović i Uglješa Novak


Pre više od decenije, javnost je bila zatečena vestima o ljubavnoj vezi između Dragane Mićalović i Marka Đokovića, brata teniske zvezde Novaka Đokovića. Iako su na početku bili tajnoviti u vezi, mediji su ih pažljivo pratili, a nakon nekog vremena su priznali svoju vezu i uživali u ljubavi.

Foto: Starsport

Marko Đoković brat Novaka Đokovića

 


Poznato je da je Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, što je rezultiralo njihovim nadama da će se Marko i ona venčati. Međutim, zbog čestih razdvojenosti, njihova veza je okončana.

Ove ljubavne epizode u životu glumice Dragane Mićalović prate se sa pažnjom javnosti, koja ostaje znatiželjna u pogledu njenih budućih emotivnih izbora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading