NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O MATIJI RADOŠEVIĆU: Marina Visković priznala šta se desilo na snimanju spota! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

09.08.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković otkrila povezanost sa Matijom Radoševićem.

NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O MATIJI RADOŠEVIĆU: Marina Visković priznala šta se desilo na snimanju spota! (GALERIJA)

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Marina Visković i Matija Radošević

Fitnes trener i model Matija Radošević našao se u epicentru skandala sa influenserkom i tiktokerkom Marijom Mudrešom, koja ga je optužila da ju je navodno tukao i maltretirao tokom njihove ljubavne romanse. 

Matija Radošević je momak poznat javnosti po tome što je učestvovao u mnogim spotovima poznatih pevačica, a jedna od njih je i Marina Visković. Naime, Marina ga je angažovala na čak nekoliko uspešnih projekata. Marina je tada progovorila o Matiji i otkrila da je u pitanju samo saradnja, budući da smo navikli da je viđamo sa zgodnim muškarcima. 

U galeriji možete pogledati zajedničke fotografije Marine i Matije:

- Dečko se zove Matija Radošević i nekako sam navikla na njega. Sve odradimo brzo, on lepo izgleda, dobro se snima, jednostavno mi prija za posao. Nema ništa više između nas od poslovne saradnje, moram to da naglasim - rekla nam je Marina ranije, po izlasku njenog spota u kom je Matija bio. 

Stupili smo kontakt u Matijom, a on je izneno svoju stranu priče. Kako kaže za Republiku, odlučio je da podnese tužbu protiv bivše.

Foto: Instagram/printscreen

Marija Radošević i Marija Mudreša

 

Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profim i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji - započeo je Matija, pa nastavio:

Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam zako u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve - zaključio je Radošević za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading