DA LI ŽELITE DA OSVOJITE 20.000 EVRA? Marija Šerifović ima samo JEDAN ŠOK USLOV! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović zbog ovog videa izazvala veliku pažnju!

DA LI ŽELITE DA OSVOJITE 20.000 EVRA? Marija Šerifović ima samo JEDAN ŠOK USLOV! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama neobičnom objavom na TikTok platformi. U videu koji je podelila, Marija je postavila izazov svojim pratiocima - da zaustave kokos koji se pomera levo-desno tako da se perfektno poklopi sa crnim poljem iza njega. Ona je obećala vrednu nagradu od 20.000 evra svakome ko uspe da izvrši ovaj zadatak.

Ova neobična objava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama. Mnogi korisnici TikToka su se odmah uključili u ovaj izazov, pokušavajući da zaustave kokos na pravom mestu kako bi osvojili veliku nagradu koju je ponudila Marija.

 

 


Pevačica je postavila i dodatni uslov za učešće u izazovu - da korisnici lajkuju i podele njen video sa svojim TikTok prijateljima, što je dodatno doprinelo širenju ove neobične online aktivnosti.

Ovakve inicijative pevačice Marije Šerifović dodatno povezuju sa svojom publikom na društvenim mrežama, pružajući im priliku za zabavu i učešće u interesantnim aktivnostima.

Marija Šerifović, inače veoma aktivna na društvenim mrežama, redovno deli svoje svakodnevne aktivnosti, muziku, ali i zanimljive sadržaje sa svojim pratiocima. Njeni fanovi imaju priliku da vide i delove njenog privatnog života, kao i da učestvuju u raznim izazovima i aktivnostima koje pevačica organizuje putem društvenih mreža.

Pored toga, Marija često koristi svoj uticaj na društvenim mrežama kako bi podržala različite humanitarne akcije i promovisala važne društvene teme, čime pokazuje svoju angažovanost i odgovornost prema zajednici.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading