JEZIV PRIZOR KRAJ SPOMEN-PLOČE POKOJNE PEVAČICE! Ovaj detalj otkrio PRETUŽNU ISTINU o Jeleni Marjanović!

Autor:

Zabava

07.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo oni koji su upoznati sa tačnom lokacijom mogu da pronađu ploču i iskažu počast Jeleni, ostavljajući cveće ili paleći sveće.

JEZIV PRIZOR KRAJ SPOMEN-PLOČE POKOJNE PEVAČICE! Ovaj detalj otkrio PRETUŽNU ISTINU o Jeleni Marjanović!

Foto: Republika

Jelena Marjanović

Spomen-ploča posvećena pevačici Jeleni Marjanović, koja je tragično nastradala, sada je potpuno zarasla u korov. Nalazi se na nasipu u Borči, ali zbog nepristupačnosti i gustog rastinja oko ploče, teško je pronaći ili obići ovo obeležje. Visoka trava potpuno prekriva lik pevačice, čineći ga gotovo neprepoznatljivim. Samo oni koji znaju tačnu lokaciju mogu da pronađu ploču i odaju počast Jeleni, ostavljajući cveće ili paleći sveće.

Zapuštenost i nedostupnost svega što podseća na pevačicu

Osim spomen-ploče, situacija je slična i u vezi sa porodičnom kućom. Zoran Marjanović, Jelenin suprug koji je bio na suđenju za njeno ubistvo, navodno nije posetio ovo mesto punih pet godina. Prijatelj blizak Marjanoviću izjavio je da čak ni on nije uspeo da pronađe spomen-obeležje zbog gustog rastinja, ističući da je situacija slična i sa porodičnom kućom.

Foto: ST/Tamara Pavišić, youtube/AmiG Show

Jelena, Indi i Zoran

- Ne odlazi on na nasip. Ne znam ni da li bi i on uspeo da pronađe spomen-obeležje. Ja sam bio nedavno, ali nisam uspeo da dođem od grmlja i šiblja. Evo, obiđite to mesto pa ćete se na licu mesta uveriti o čemu vam pričam. Slična je situacija i s porodičnom kućom - rekao je prijatelj blizak Marjanoviću za Kurir.

Misterija o Zoranu Marjanoviću

Komšije u Borči nisu želele da govore o Zoranu, a pojedine tvrdnje sugerišu da on možda više ne živi u tom kraju. Iako se spekulisalo o prodaji porodične kuće, gospođa Branka izjavila je da nije sigurna gde su Marjanovići otišli.

- Ne želim da razgovaram o njemu. Iskreno nisam ga ni videla dugo. Mislim da ne živi više tu - rekla je jedna komšinica, dok je druga odgovorila da li ga je nekad videla u društvu Indire Aradinović.

- U ovoj kući već dugo vremena nema nikog. Čitala sam da se prodavala, ali od toga nema ništa. Ali gde su otišli ja stvarno ne znam - rekla je gospođa Branka svojevremeno za Telegraf.

Ova misteriozna situacija dodatno baca senku na već tragičnu priču o Jeleni Marjanović, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading