ŠOK-POTEZ MILICE PAVLOVIĆ IZBEZUMIO JAVNOST, OVO SE NI U LUDILO NIJE MOGLO ZAMISLITI! Pevačica promenila lični opis za rođendan! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi komentarišu transformaciju Milice Pavlović.

ŠOK-POTEZ MILICE PAVLOVIĆ IZBEZUMIO JAVNOST, OVO SE NI U LUDILO NIJE MOGLO ZAMISLITI! Pevačica promenila lični opis za rođendan! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

Poznata muzička zvezda Milica Pavlović obradovala je svoje fanove iznenadnim promenama povodom svog 33. rođendana. Novom, dečačkom frizurom, Milica je postigla osvežavajući izgled koji joj izuzetno laska, sudeći po snimcima, koje je podelila na svom Instagram profilu, a koji su izazvali burne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

Tokom nastupa u Makedoniji, Milica je doživela prve rođendanske čestitke od svojih fanova, koji su zajedno sa članovima benda zapevali "Danas nam je divan dan". Gestom koji je posebno raznežio pevačicu, uručen joj je veliki buket cveća, a emotivni trenutak gotovo da je izmamio suze radosnice.

Nakon nastupa u Makedoniji, Milica je stigla u Beograd gde je najavila veliko iznenađenje za svoje fanove. Njen Instagram nalog preplavljen je rođendanskim čestitkama i porukama, a pevačica je posebno istakla jednu od njih na svom storiju.

Pevačica je nedavno otkrila javnosti da je bila u vezi sa poznatim sportistom Nikolasom Saveljićem, sinom crnogorskog fudbalera Niše Saveljića i vaterpolisti. Ovom izjavom, Milica je uspela da iznenadi mnoge, otkrivajući detalje svog ljubavnog života koji je do tada uspešno skrivala od medija.

Milica Pavlović je još jednom pokazala svoju hrabrost i odlučnost da javnosti predstavi nove promene u svom životu, istovremeno oduševljavajući svoje fanove svojom iskrenošću. S nestrpljenjem se očekuju dalji koraci ove popularne muzičke zvezde koja je još jednom pokazala da je spremna da se suoči sa svim izazovima i promenama sa osmehom na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading