ISPLIVALE INTIMNE FOTKE GOCE TRŽAN I RAŠE! Pevačica se rastopila u zagrljaju, ZASEVALE SKRIVENE TETOVAŽE!

Autor:

Zabava

23.07.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj ukras na telu krije moćnu simboliku!

ISPLIVALE INTIMNE FOTKE GOCE TRŽAN I RAŠE! Pevačica se rastopila u zagrljaju, ZASEVALE SKRIVENE TETOVAŽE!

Foto: Republika

Goca Tržan

Goca Tržan, naša omiljena pevačica i Raša Novaković, njen suprug i bubnjar, imaju jednu od onih ljubavnih priča koje nadmašuju sva očekivanja. Sve je počelo daleko od predviđenog scenarija, posebno sa Gocine strane.

Godine 2011, Goca se razvela od Ivana Marinkovića, želeći da se opusti i zaboravi na prošlost kroz ljubavne avanture. Međutim, sudbina je imala drugi plan.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

Raša je došao kao novi bubnjar u Gocin bend, i tada je imao samo dvadeset i tri godine. Goca, tada 37-godišnjakinja, nije mogla ni da sanja da će ovaj mladić postati ključan deo njenog života.

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - rekla je Goca u jednom intervjuu, ali je Radomir uporno nastojao da osvoji njeno srce. Polako su se zbližili, započeli ozbiljnu vezu i nakon četiri godine odlučili da zakorače pred oltar.

Njihova ljubav je rasla, a nedavno su proslavili Gocin 50. rođendan glamuroznim događajem na jednom prestoničkom splavu. Slavlje je bilo intimno, a Goca je okupila najbliže članove porodice, prijatelje i saradnike, koji su uživali u nezaboravnoj atmosferi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Na jednoj od fotografija sa proslave, Raša je čvrsto zagrlio i poljubio Gocu s neizmernom strašću, što svedoči o njihovoj dubokoj povezanosti i ljubavi koja ih spaja. Ono što posebno "upada u oči" su Rašine tetovaže, koje su virile ispod košulje, a gde se može videti kolovrat.

Kolovrat je staroslovenski znak i glavni sveti simbol koji se povezuje, a ujedno i predstavlja Slovensko Rodnoverje tj. Rodnu Veru, obnovljenu neopagansku etničku religiju starih Slovena. Kolovrat kao simbol predstavlja beskrajni ciklus rođenja i smrti, a sama reč se sastoji iz dva dela "kolo" koje označava Sunce i „vrat“ koji označava okretanje ili pokret.

Ova ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića podseća nas da prava ljubav ne poznaje godine ni planove, već se dešava onda kada je sudbina spremna da spoji dve duše koje se međusobno dopunjuju i čine boljima. Goca i Raša su dokaz da se ljubav može naći i kad se najmanje očekuje, te da je svaki izazov na putu ka sreći vredan truda i vere u bolje sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading