CECA JE OVO GODINAMA KRILA: Isplivao snimak TAJNE PROSTORIJE iz vile Ražnatovića! Ima POSEBNU namenu (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao da joj se ovo nalazi u kući na Dedinju!

CECA JE OVO GODINAMA KRILA: Isplivao snimak TAJNE PROSTORIJE iz vile Ražnatovića! Ima POSEBNU namenu (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, Youtube printscreen/paparazzo lov

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već decenijama unazad živi u porodičnoj vili na Dedinju, koja se inače prostire na više od dve hiljade kvadratnih metara, ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ukrasnu ogradu od bakra i velike mermerne stubove. Pored toga, vila poseduje sopstveni lift koji vodi direktno do Cecinog apartmana, kao i ogroman dnevni boravak koji je folkerka sredila po svom ukusu.

Međutim, iako su svi mislili da je privatan bazen najpompezniji detalj u njenoj kući, sada je otkriveno da ona poseduje još jednu, tajnu prostoriju.

@cecaraznatovicoff Ovako izgledaju moje pripreme za koncert 🫶🏽 Od frizure, šminke, puta, snimanja, pa sve do bine! 🎤 #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkan #4you #serbia #behindthescenes ♬ original sound - CECA

Naime, Ražnatovićka je sada prvi put pokazala deo kuće koji je vešto skrivala od javnosti. U pitanju je privatni frizerski salon. Tokom priprema za koncert, Ceca je usnimljena sa frizerom u svojoj vili, a snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Frizerski salon, smešten pored bazena u vili na Dedinju, sada je postao tema broj jedan među Cecinim fanovima, koji su ovu informaciju dočekali sa oduševljenjem.

- Da li ljudi znaju da se nalazimo u tvom salonu? - upitao je snimatelj Cecu u jednom trenutku, na što je pevačica kroz smeh odgovorila:

- Ne znam da li znaju, ali saznaće!

Podsećanja radi, Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je doživela iznenađenje koje je privuklo veliku pažnju, a sve se dogodilo u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju. Naime, jedna nepoznata obožavateljka uspela je da baci kesu sa poklonom preko visoke ograde u dvorište Cecine vile, što je izazvalo nevericu i fascinaciju kod naše pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading