DESINGERICA PONIZIO KATARINU GRUJIĆ NIKAD BRUTALNIJE: Nakon što ga je pevačica isprozivala, OVE REČI će joj odzvanjati u glavi!

Autor:

Zabava

10.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica pokazao Katarini Grujić zube!

DESINGERICA PONIZIO KATARINU GRUJIĆ NIKAD BRUTALNIJE: Nakon što ga je pevačica isprozivala, OVE REČI će joj odzvanjati u glavi!

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

Kontroverzni nastupi poznatog pevača Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, ponovo su privukli pažnju javnosti. Nedavni nastup u Budvi, tokom kojeg je sekao banane po ljudima, kao i skorašnje bacanje kora, razbijanje jaja i rendanje kačkavalja, izazvali su zgražanje kod mnogih.

Foto: Instagram printscreen

Dragomir Despić Desingerica nastup u Crnoj Gori

 

Pevačica Katarina Grujić je javno prokomentarisala ovaj incident, izražavajući neodobravanje prema roditeljima koji dozvoljavaju deci da prisustvuju Desingericinim nastupima.


Desingericin kontroverzni potez izazvao je žestoku reakciju javnosti, a pevačica Katarina Grujić nije štedela reči u izražavanju svog neodobravanja. Na društvenim mrežama se šire komentari i različita mišljenja o ovom događaju, dok je sama poruka pevačice Grujić uzburkala javnost.

 

 

U odgovoru na Katarinin potez, Desingerica se javno iznenadio, postavljajući pitanje "Ko je ovo?" ispod njene objave. Ova reakcija dodatno je podgrejala raspravu na društvenim mrežama i izazvala nove komentare i spekulacije o odnosu između ova dva estradna imena.

Događaji vezani za Desingericu i njegove kontroverzne nastupe i dalje su predmet interesovanja javnosti, dok se komentari i reakcije nastavljaju širiti na društvenim mrežama.

Vesna Vukelić Vendi nedavno je prokomentarisala Desingericu:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vendi o Desingerici

 

- Moramo da shvatimo da ljudi koji imaju slobodarski duh, uvek su bili anatemisani od strane onih koji su umreženi drugim duhom materijalizma, porobljenosti prodaji duše, sve je rađeno na sistematizaciji, odavno je ovde na estradi stvorena kapa. Mi znamo da za vreme Tita, otkad su krenule nove reforme, da svako onaj koji se slikao sa Titom je već bio kupljen, odnosno trebalo je doći do Tita, pa onda biti u čitavoj priči i mnoge su radnje vođene da se uopšte dođe do Maršala. O ovome pričam jer su ti pevači u toj skrojenoj kapi napravili svoj sistem bez slobode, bez kreativnosti, sve je orkestrirano. Sada, zahvaljujući društvenim mrežama, gde je potrošačka moć neograničena, gde se sve nudi i na publici je, dakle na ljudima, da izaberu ono što im odgovora i što im ne odgovora. Ovakvo tržište otvorilo je realne sisteme vrednosti - rekla je pevačica za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading