SLOBA POZVAO CRKVU DA POMOGNE DESINGERICE! Izbio totalni SKANDAL, Radanović OVIM potezom udario na repera!

Autor:

Zabava

22.07.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ponovo odlučio da isprovocira Desingericu preko društvenih mreža.

SLOBA POZVAO CRKVU DA POMOGNE DESINGERICE! Izbio totalni SKANDAL, Radanović OVIM potezom udario na repera!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/Časlav Vukojičić

Pevač Sloba Radanović oglasio se na društvenim mrežama povodom kontroverznog nastupa repera Dragomira Despića Desingerice. Radanović često koristi svoj Instagram profil kako bi komentarisao aktuelne društvene teme, a ovoga puta nije ostao imun na prizor koji je zapalio društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Na internetu se pojavila fotografija na kojoj se vidi kako Desingerica pljuje u usta devojci iz publike, što je izazvalo zgražavanje kod mnogih. Ovaj potez naišao je na osudu pojedinih ljudi sa estrade, među kojima se našao i Sloba Radanović. Umesto rečima, Radanović je odlučio da se oglasi putem svog Instagram storija, gde je objavio pomenutu fotografiju uz muziku "Gospodi pomiluj", na taj način jasno izražavajući svoj stav o kolegovom postupku.

 

 

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović proziva Desingericu zbog nastupa u Crnoj Gori

 


Ova reakcija Slobe Radanovića izazvala je pažnju javnosti, a mnogi su komentarisali njegov način izražavanja stavova. Iako nije direktno izneo svoje mišljenje, njegov postupak je jasno ukazao na to da nije ostao ravnodušan prema onome što je video.

Desingerica je nakon ovog nastupa prokomentarisao to što se njegovim fanovima "sviđaju njegove telesne tečnosti", što je dodatno podgrejalo kontroverzu oko njegovog ponašanja na sceni. Ova izjava izazvala je dodatno negodovanje kod javnosti, te je tema nastupa repera postala još prisutnija na društvenim mrežama.

Slobina reakcija na Desingeričin performans pokazala je da i poznate ličnosti imaju snažne stavove kada su u pitanju društveno neprihvatljivi postupci, te da je moguće izraziti svoje mišljenje i putem subtilnih gestova.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading