PROCURILI INTIMNI SNIMCI NIKOLIJE I RELJE SA JAHTE! Fanovi u transu, ovo su dugo čekali!

Autor:

Zabava

09.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Nikolije i Relje zapalio internet.

PROCURILI INTIMNI SNIMCI NIKOLIJE I RELJE SA JAHTE! Fanovi u transu, ovo su dugo čekali!

Foto: instagram.com/printscreen

Nikolija i Relja

Iako su oboje javne ličnosti, Nikolija Jovanović i Relja Popović uspeli su ono nemoguće - da sakriju svoj život od očiju javnosti.

Fanovi jedva čekaju da ih vide zajedno, a par je obradovao brojne pratioce na društvenim mrežama novim fotografija i snimcima sa letovanja. Naime, Nikolija i Relja su uživali na jahti, a Popović se potrudio da zabeleži svaki zanimljivi trenutak sa svojom suprugom, pa ju je tako usnimio i dok je skakala sa broda.

 

 

Podsetimo, Nikolija je nedavno izbacila album, koji je gotovo pokorio estradu, a priznala je  zbog čega još uvek  nije snimila duet sa majkom Vesnom Zmijanac, ali i zašto na novom albumu nema dueta sa Reljom Popovićem. 

- Mama Vesna je ponosna i oduševljena je albumom. Njena omiljena pesma je "Pravo na grešku" i "Viski". "Milo moje" zove "nunaj bebo". Sa Reljom nemam duet jer bi onda album izašao sledeće godine. Komplikovan je proces da nas dvoje snimimo pesmu. Sa Vesnom nemam duet jer se nije našla odgovarajuća pesma. U album sam uložiila sve. Dušu, ljubav, emocije... Pare su mi najmanje bitne. 

Nikolija je priznala da deci ne pušta svoje pesme jer nisu prikladne njihovom uzrastu. 

- Ćerkicama ne puštam našu muziku jer muzika koju izvodimo nije dečija. Nisu to pesme koje treba puštati deci. Vesna je odlično. Nastupa mnogo! Kritikujem je zbog toga. Pevanje nju čini srećnom i živom. To je njen život. Otac je na prvo slušanje rekao "čista desetka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading