NAPOKON OTKRIVENA ISTINA O OCU NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Nakon RAZVODA sa Vesnom napravio je ŠOK ODLUKU, pojavila se FOTKA sa ćerkom!

Autor:

Zabava

03.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović progovorila o detaljima iz života njenog oca.

NAPOKON OTKRIVENA ISTINA O OCU NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Nakon RAZVODA sa Vesnom napravio je ŠOK ODLUKU, pojavila se FOTKA sa ćerkom!

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović, poznata srpska pevačica, retko govori o svom ocu Vladi Jovanoviću, koji je bio direktor marketinga PGP RTS-a. Međutim, nedavno je u jednom podkastu otkrila nekoliko detalja o svom ocu koje retko deli javno.

Iako je majka Vesna Zmijanac veoma poznata javna ličnost, otac Vlado Jovanović živi daleko od očiju javnosti. Nikolija ga je opisala kao gospodina, intelektualca, šarmantnog, kulturanog i vaspitanog. Istakla je da je Vlado preemotivan i da je ponekad bio zbunjen kada je u pitanju upravljanje svojim emocijama, zbog čega se povlačio.

 

 

- Preemotivan je, mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama, pa se povuče - objašnjavala je u „Posteru" ona, čiji se tata posle kraha ljubavi s njenom majkom, pevačicom Vesnom Zmijanac, ponovo oženio i dobio dvoje dece.

Vlado Jovanović se nakon kraha ljubavi sa pevačicom Vesnom Zmijanac ponovo oženio i dobio dvoje dece. Ova činjenica baca svetlo na nešto privatniju stranu života poznate pevačice i njenog oca, ističući važnost porodičnih odnosa i njihov uticaj na živote javnih ličnosti.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović

 

Nikolijin otac, nakon braka sa Vesnom Zmijanac ponovo se oženio i sa njom ima dvoje dece.

- U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav - rekla je Nikolija za "24sedam".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading