SKINULA SE NIKOLIJA! Nakon DVA POROĐAJA, telo zategnuto kao PRAĆKA, svi se okretali za njom kad su je videli u MINI BIKINIJU!

Autor:

Zabava

03.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović pokazala izvajano telo!

SKINULA SE NIKOLIJA! Nakon DVA POROĐAJA, telo zategnuto kao PRAĆKA, svi se okretali za njom kad su je videli u MINI BIKINIJU!

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Nikolija Jovanović, koja već godinama uživa u skladnoj ljubavi sa kolegom Reljom Popovićem, odlučila je da pokaže svoje izvajano telo putem društvene mreže Instagram. Iako veoma vodi računa o privatnosti, Nikolija je nedavno podelila fotografiju sa plaže u Crnoj Gori, gde trenutno boravi zbog zakazanih nastupa.

Na ovoj fotografiji, Nikolija stoji na dasci sa veslom u rukama, pokazujući svoju izvajanu figuru. Posebno se isticala njena zavidna zadnjica i vitke noge bez trunke celulita, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara ispod objave. Iako je majka dve devojčice, Nikolija je dokazala da i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni.


Nikolija i Relja Popović su roditelji dve ćerkice - starije Rea i mlađe Hane, koje par vešto čuva od medijske eksponiranosti. Odluka da sačuvaju privatnost svoje dece je nešto što je izazvalo poštovanje javnosti, a par se trudi da im pruži normalan porodični život van očiju javnosti.

Iako je Nikolija veoma aktivna na društvenim mrežama i često deli deli delove svog života sa pratiocima, porodični trenuci i svakodnevni život njenih ćerkica su stvar koju pažljivo čuvaju za sebe.

Nikolija Jovanović je poznata po svojoj muzičkoj karijeri, ali i po svom angažmanu u modnoj industriji. Sa brojnim hitovima i nastupima, Nikolija je stekla veliku popularnost, a njen talenat za ples je još jedna od karakteristika koja je čini prepoznatljivom na domaćoj sceni.

Pored toga, Nikolija je i modna ikona, često ističući svoj besprekoran stil i saradnju sa poznatim brendovima. Njen umetnički rad i angažman u različitim sferama zabave čine je jednom od najzapaženijih ličnosti u javnom životu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading