NIKOLIJU RAZNEO RAZVOD, RELJI JE JOŠ TEŽE! Pevačica briznula u plač, više nije mogla da ćuti!

Autor:

Zabava

13.07.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva ispovest Nikolije Jovanović o razvodu.

NIKOLIJU RAZNEO RAZVOD, RELJI JE JOŠ TEŽE! Pevačica briznula u plač, više nije mogla da ćuti!

Foto: TikTok/nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović retko kad otvara svoje srce u javnosti, ali kada to učini, emocije su svakako na maksimumu. Jednom prilikom, otkrila je koliko ju je pogodio razvod roditelja Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića. Iako je svesna da mnoga deca odrastaju bez roditelja, Nikoliju je jako potreslo rastanak njenih roditelja. 

- Mene je to raznelo i uvek sebi kažem: "Ne budi razmažena". Neko nema roditelje kao Relja. On je odrastao bez oca i sigurno mu je bilo teže nego meni. Ali, meni je to baš teško palo. Sreća, na Vračaru su kupili nekretnine da budu ulica ispod ulice i onda su mi uvek govorili: "Bar ne moraš da ideš daleko" - istakla je pevačica u emisiji "Balkanskom ulicom". 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović

 

Prošle godine, na društvenoj mreži TikTok, Nikolija je objavila snimak koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Povod su bili negativni komentari i poređenja sa njenom majkom Vesnom Zmijanac. Pevačica se u jednom trenutku rasplakala, posebno se osvrnuvši na konstantno poređenje sa svojom majkom. Naglasila je da možda ne peva kao njenja majka, ali da je bolja mama i da je obrazovanija, te da je naučena da bude bolja. Emotivno istupanje otkriva duboku povezanost sa svojim emotivnim partnerom Reljom Popovićem i njihovim ćerkicama Reom i Hanom.

Nikolija je takođe istakla da i pored desetogodišnje karijere, i dalje ima blokadu kada je reč o pevanju na TikToku ili uživo, te da razmišlja o poseti psihologu. Izrazila je svoje nezadovoljstvo negativnim komentarima, ističući da je važno fokusirati se na pozitivne reakcije i ignorisati negativnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading