OPTUŽILA BIVŠEG DA JU JE PRETUKAO, A MOLILA GA DA JOJ SE VRATI! Isplivali šok MEJLOVI naše influenserke, nije mogla da NASTAVI ŽIVOT nakon raskida (FOTO)

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

08.08.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Marija Mudreša optužila je manekena Matiju Radoševića za nasilje, a ovako mu je pisala nakon što su raskinuli!

OPTUŽILA BIVŠEG DA JU JE PRETUKAO, A MOLILA GA DA JOJ SE VRATI! Isplivali šok MEJLOVI naše influenserke, nije mogla da NASTAVI ŽIVOT nakon raskida (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Popularna influenserka Marija Mudreša optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića, poznatog fitnes trenera i modela, da ju je pretukao dok je bila trudna. Ove ozbiljne optužbe Mudreša je iznela javno preko objave na društvenoj mreži Fejsbuk. Međutim, kako je Radošević kasnije naveo za Republiku, cela priča mu je smešna, te će protiv bivše devojke pokrenuti krivični postupak i tužiti je.

Sada su na adresu našeg portala pristigli i Marijini mejlovi, koja je slala Matiji nakon raskida, a koju je on blokirao na svim društvenim mrežama, pa je samo tako mogla da stupi u kontakt s njim.

- Dragi Matija, prošlo je već mnogo vremena od kad nismo zajedno. Nažalost, pokušala sam više puta da te dobijem, makar samo da ti čujem glas, ali nisam uspela. Pišem ti jer me naša prošlost još uvek boli i jer nisam nastavila dalje. Kao što sam ti govorila dok smo bili zajedno, samo sam tebe volela i voleću ovako. Čovek samo jednom zavoli i nikada ne preboli. Oprosti mi što ti pišem, nemam nameru da ti kvarim dan, ali nisam mogla više da držim u sebi svoju bol. Moj život više nikada neće biti isti kao pre i posle tebe. Radost više ne pronalazim ni u čemu i samo mi moja četiri zida prijaju, tu smo ušuškani oboje. Još uvek - stoji u mejlu koji je Marija poslala Matiju, kog je optužila za navodno nasilje, a zatim nastavila u istoj poruci:

Republika

Foto: Instagram

Marija Mudreša tvrdi da ju je Matija Radošević pretukao

- Sanjam te često, učiniš mi se umesto slučajnog prolaznika, vidim te u svakoj sitnici i čuvam uspomene na tebe i na nas. Kada bih mogla samo još jednom da ti stavim dan na lice i osetim toplinu tvog tela, možda bi mi bilo lakše, al' sigurno je samo jedno, bilo bi mi još teže. Nadam se da si dobro i da si nastavio ka svojim snovima, nedostaješ mi, pomazi Artija. Ljubi te, još uvek tvoja Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M Λ Я I J Λ (@mudresha)

Podsećanja radi, Marija Mudreša istakla je da je, nakon što ju je Matija Radošević navodno pretukao, izgubila bebu, što je prema njenim rečima rezultiralo hospitalizacijom.

Drage devojke, nisam se nikad javno oglašavala vezano za ovog čoveka, odnosno mog bivšeg partnera, inače poznatog manekena, koji je bio u mnogim spotovima sa poznatim pevačicama, i fitnes trenera, koji je iz Beograda. Pre mene je bio sa dve devojke, koje igrom slučaja poznajem i koje su bile stalno u podlivima od njegovih batina. na društvenim mrežama se predstavlja kao gospodin, a ustvari je najveća psihopata, koju ne možete ni da zamislite. Rođena majka ga je slala na psihijatriju da se leči od agresije i droge (a fitnes trener). Što se mene tiče, pretukao me je trudnu i izgubila sam bebu i deo sebe. Od tad, nikad više nisam i neću biti ista, dugo sam bila u bolnici i lekovima, ali sad sam napokon dobro, iako me izjeda potreba da mu načinim zlo. Budite pametne. Volite sebe više od bilo koga na ovom svetu - poručila je Marija na Fejsbuku, nakon čega se Matija oglasio za Republiku:

Republika

Foto: Facebook.com

Marija Mudreša tvrdi da ju je Matija Radošević pretukao

Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profil i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji. Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam zakon u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading