SLOBA RADANOVIĆ ZBOG SINA PREKLINJE ZA POMOĆ! Izbila neviđena DRAMA u Crnoj Gori, odmah se oglasio! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač u problemu, traži rešenje!

SLOBA RADANOVIĆ ZBOG SINA PREKLINJE ZA POMOĆ! Izbila neviđena DRAMA u Crnoj Gori, odmah se oglasio! (FOTO)

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Pevač Sloba Radanović trenutno provodi letnji odmor u Crnoj Gori, gde ujedno redovno nastupa i uživa u slobodnom vremenu sa suprugom Jelenom i naslednicima na Crnogorskom primorju. Međutim, porodici se desio neviđeni peh. Sloba je zatražio pomoć od svojih pratilaca, objašnjavajući da je njegov sin slučajno bacio telefon kroz prozor njihovog hotela u Budvi.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović traži pomoć iz Crne Gore

Naime, u očajničkom pokušaju da pronađe telefon, Sloba je zamolio svoje pratioce da mu se jave ukoliko pronađu uređaj. Kako bi dodatno privukao pažnju, obećao je nagradu u vidu pesme za srećnog pronalazača, što je izazvalo brojne reakcije među fanovima.

- Sin nam je bacio telefon sa terase hotela, koji se nalazi preko puta teniskih terena u Budvi. Radi se o Samsungu S24 Ultra. Telefon zvoni, ali se niko ne javlja, iako smo sve pretražili. Moguće je da ga je neko pronašao, ali ne može da se javi zbog eventualnog oštećenja displeja. Ako ste ga pronašli, javite se, pevam na uvce - napisao je Radanović na pomenutoj mreži.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović doživeo neprijatnost u Crnoj Gori

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je porodica Radanović doživela neprijatnost tokom boravka u Crnoj Gori. Nedavno, Sloba je takođe podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, opisujući neugodnu situaciju koju su doživeli dok su boravili na Crnogorskom primorju.

Upravo smo ovde doživeli ogromnu neprijatnost, jer je dete od 10 godina selo na ležaljku. Zaobići u širokom luku - istakao je pevač tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading