CECA SE HITNO OGLASILA NAKON POBEDE NAŠIH VATERPOLISTA! Srbija sve bliža još jednoj MEDALJI na Olimpijadi, ovako se slavi na Kipru (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica javno čestitala delfinima na neverovatnom uspehu!

CECA SE HITNO OGLASILA NAKON POBEDE NAŠIH VATERPOLISTA! Srbija sve bliža još jednoj MEDALJI na Olimpijadi, ovako se slavi na Kipru (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović/Marko Djokovic

Ceca

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, plasiravši se u polufinale nakon dramatične pobede nad Grčkom. Naši sjajni momci su uspeli da postignu gol u poslednjoj sekundi utakmice, što je izazvalo oduševljenje širom Srbije.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja trenutno odmara na Kipru, takođe je pratila napetu utakmicu i nakon završetka iste, javno je čestitala vaterpolistima na pobedi. Na društvenim mrežama, folkerka je podelila da je uživo pratila naše olimpijce, a zatim i oduševljeno podelila poruku podrške posle trijumfa Srbije.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca čestitala srpskim vaterpolistima na pobedi

- To, bre! Bravo, momci - napisala je Ražnatovićka, uz dodatak emotikona ruke koja pokazuje mišiće i srpske zastave.

Ovaj meč je bio prepun uzbuđenja, ali pravi trenutak magije dogodio se u poslednjim sekundama utakmice kada je naša reprezentacija uspela da postigne gol i osvoji pobedu. Ova neverovatna borba do samog kraja pokazala je izuzetnu snagu i karakter naših vaterpolista, te je rezultirala ovim istorijskim trijumfom.

Pored Cece Ražnatović, mnogi navijači i poznate ličnosti širom sveta čestitale su Srbiji na velikoj pobedi. Ovaj uspeh vaterpolo reprezentacije ne samo da je doneo radost naciji, već je i pokazao koliko je sport sposoban da ujedini ljude i da inspiriše generacije širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading