NEŠTO SE VELIKO KRČKA! Breskvica i OVA MLADA PEVAČICA zapalile društvene mreže, FANOVI U TRANSU!

Autor:

Zabava

07.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno pokazala o kome je reč!

NEŠTO SE VELIKO KRČKA! Breskvica i OVA MLADA PEVAČICA zapalile društvene mreže, FANOVI U TRANSU!

Foto: Instagram.com

Breksvica

Anđela Ignjatović, poznata pod umetničkim imenom Breskvica, do sada je bila prepoznatljiva kao predstavnik tradicionalnih vrednosti. Međutim, nedavne najave novih pesama i delovi spotova koje je objavila sugerišu da pevačica možda želi da se upusti u potpuno drugačiji pravac u svojoj karijeri. Ova promena imidža, koja se ogleda u njenom opuštenijem ponašanju i novom stilu, izazvala je brojne reakcije među njenim vernim fanovima.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica

U spotu za pesmu "Vatra i dim", Breskvica se pojavljuje sa uočljivom tetovažom i pleni zavodljivim ponašanjem.

Pored toga, nedavno je Breskvica ponovo zapalila društvene mreže objavljujući fotografije sa mladom pevačicom. Reč je o Saši Dimelo, mladoj umetnici koja je tek počela da se pojavljuje u javnosti. Saša Dimelo je autorka hita "Da se ljubimo" i poznata je u muzičkim krugovima, a tek se afirmiše na tržištu. U razgovoru za domaće medije, Saša je objasnila svoje poreklo i muzičku pozadinu.

- Dolazim iz Beograda, šminkerka sam po zanimanju. Sasha je sve što sam ja, ime nema dubljeg značenja. Volim ga jer je po malo androgeno, opisuje ženstvenu i muževnu stranu mene. Muzika i ljubav prema istoj je prisutna u mom životu oduvek, počevši od moje čukun bake koja je svirala klavir, pa sve do mene na koju se prenela ljubav kroz generacije, podrazumevalo se da ne odstupim tradiciji.  Tokom života sam nastavila sa časovima klavira, bubnjeva, pevanja, solo pevanja. Maja Odžaklijevska je moj prvi kontakt i dodir sa svetom muzike. Izvanredna žena. U osnovnoj školi smo osvajali prva i druga mesta na takmičenju "Zlatna Sirena’". Ko me je poznavao nije mogao da ne uoči moju ogromnu ljubav prema muzici. Tako je sve počelo… - rekla je Saša ranije za domaće medije.

Foto: instagram.com/brrrreskvica

Breskvica i Saša

Sada je Breskvica obradovala svoje fanove i objavila putem storija na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa mladom pevačicom.

- "Maj lav" (moja ljubav) - napisala je Breskvica uz fotografiju, a nema sumnje da "kuvaju" neki novi hit.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading