GOLIŠAVA SE MAZI SA ŽENOM! Estradana SKANDALČINA, Breskvici sasvim popustile kočnice - pevačica prevršila svaku meru?!

Autor:

Zabava

03.08.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica ne prestaje da iznenađuje svojim izborima!

GOLIŠAVA SE MAZI SA ŽENOM! Estradana SKANDALČINA, Breskvici sasvim popustile kočnice - pevačica prevršila svaku meru?!

Foto: instagram.com/brrrreskvica

Breskvica

Anđela Ignjatović Breskvica je do sada bila poznata kao predstavnik tradicionalnih vrednosti i uzor mladima, ali najava novih pesama i delovi spotova koje je objavila sugerišu da pevačica možda želi da krene u potpuno drugačijem smeru. Ova promena imidža ka vrlo lagodnom ponašanju izazvala je burne reakcije njenih vernih fanova, koji su iznenađeni njenim novim stilom i ponašanjem.

Foto: Instagram.com

Breskvica

 

Uočljiva tetovaža i zavodljivo ponašanje u spotu za pesmu "Vatra i dim" izazvali su polemike među fanovima, a mnogi su primetili da ovi prizori nisu u skladu sa dosadašnjim imidžom Breskvice. Ova neočekivana promena izazvala je šok i razočaranje kod mnogih koji su je doživljavali na potpuno drugačiji način.

Sada je Breskvica ponovo šopkirala sve svoje fanove i objavila fotografije na kojima se mazi sa ženom, i to mladom pevačicom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

U pitanju je mlada i još uvek javnosti slabo poznta devojka, Saša Dimelo, autorka hita "Da se ljubimo". Saša se u jednom obraćanju za domaće medije predstavila i objasnila ko je i odakle dolazi:

- Dolazim iz Beograda, šminkerka sam po zanimanju. Sasha je sve što sam ja, ime nema dubljeg značenja. Volim ga jer je po malo androgeno, opisuje ženstvenu i muževnu stranu mene. Muzika i ljubav prema istoj je prisutna u mom životu oduvek, počevši od moje čukun bake koja je svirala klavir, pa sve do mene na koju se prenela ljubav kroz generacije, podrazumevalo se da ne odstupim tradiciji.  Tokom života sam nastavila sa časovima klavira, bubnjeva, pevanja, solo pevanja. Maja Odžaklijevska je moj prvi kontakt i dodir sa svetom muzike. Izvanredna žena. U osnovnoj školi smo osvajali prva i druga mesta na takmičenju "Zlatna Sirena’". Ko me je poznavao nije mogao da ne uoči moju ogromnu ljubav prema muzici. Tako je sve počelo… -rekla je Saša za "Novu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading