OVO JE "NAJPRLJAVIJE" IZDANJE BRESKVICE: Kleči u tangama i pokazuje zadnjicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breksvica definitivno odustala od nošnje.

OVO JE "NAJPRLJAVIJE" IZDANJE BRESKVICE: Kleči u tangama i pokazuje zadnjicu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najnovijom fotografijom na društvenoj mreži Instagram. Fotografija na kojoj nosi tange i nikada kraći minić izazvala je pravu buru komentara. Mnogi su istakli da Breskvica izgleda nikad provokativnije, dok su pojedini tvrdili da je stilom oblačenja podsetila na koleginicu Elenu Kitić.

Fotografija pevačice Anđele Ignjatović izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili oduševljenje njenim izgledom i hrabrošću da pokaže svoju figuru, dok su se drugi zapitali da li je ovo novi korak ka promeni njenog stila. U svakom slučaju, Breskvica je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti i pokrene diskusiju o svom umetničkom izrazu.

 

 

Pored muzičke karijere, Anđela Ignjatović je odlučila da proširi svoje nastupe i na romska veselja. Nakon uspeha pesme "Gnezdo orlovo" i osvajanja drugog mesta na "Pesmi za Evroviziju", Breskvica je počela da nastupa čak i na svadbama. Cena njenih nastupa se procenjuje na 10.000 evra, a nedavni snimak na TikToku prikazuje Breskvicu kako peva na jednoj od romskih svadbi.

Nakon raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Breskvica je uplovila u novu vezu sa Nikola Stanisavljevićem, koji je od nje stariji osam godina i zaposlen u policiji. Iako je javnost znatiželjna da sazna više o Breskvicinom novom partneru, on se odlučio za privatnost i izbegava medijsku eksponiranost. Breskvica je istakla da poštuje partnerovu želju za privatnošću, te da njih dvoje, i pored toga, provode mnogo vremena zajedno. Ova zagonetnost oko Breskvicinog emotivnog života samo je dodatno povećala interesovanje javnosti za njen ljubavni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading