BRESKVICI OTKAZALE SVE KOČNICE, VIŠE NEMA NIKAKVU MERU! Pevačica odustala od narodne nošnje, pa otišla u EKSTREM! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi je više ne prepoznaju.

BRESKVICI OTKAZALE SVE KOČNICE, VIŠE NEMA NIKAKVU MERU! Pevačica odustala od narodne nošnje, pa otišla u EKSTREM! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom svojih fotografija u kupaćem kostimu. Pevačica, koju smo navikli da viđamo u raznim izdanjima i odevnim kombinacijama, odlučila je da obraduje svoje fanove objavom slika u dvodelnom plavo-belom bikiniju. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Breskvica na fotografijama nije nosila šminku, ističući svoj prirodni izgled koji je oduševio mnoge. Ova promena u Breskvicinom stilu fotografisanja izazvala je brojne komentare i reakcije njenih fanova.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Ignjatović Breksvica

 

Nakon raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Breskvica je uplovila u novu vezu sa Nikola Stanisavljevićem, koji je od nje stariji osam godina i zaposlen u policiji. Iako je javnost znatiželjna da sazna više o Breskvicinom novom partneru, on se odlučio za privatnost i izbegava medijsku eksponiranost. Breskvica je istakla da poštuje partnerovu želju za privatnošću, te da njih dvoje, i pored toga, provode mnogo vremena zajedno. Ova zagonetnost oko Breskvicinog emotivnog života samo je dodatno povećala interesovanje javnosti za njen ljubavni život.

U jednom intervjuu, Breskvica je istakla da njen partner nije osoba koja želi da se eksponira u javnosti i da ona poštuje tu odluku. Naglasila je da, i pored toga, njih dvoje provode mnogo vremena zajedno te da se ne odvajaju. Otkrila je da je njihov odnos pun razumevanja i poštovanja, te da nema nikakvih problema među njima zbog partnerove želje za privatnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading