ŠOK- PREOKRET U KARIJERI PEVAČICE! Breskvica se bacila NA ROMSKA VESELJA, od koncerta na "Tašu" DEFINITIVNO NIŠTA (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, stadion Tašmajdan za sada neće napuniti, ali zato hoće svadbenu salu!

ŠOK- PREOKRET U KARIJERI PEVAČICE!  Breskvica se bacila NA ROMSKA VESELJA, od koncerta na "Tašu" DEFINITIVNO NIŠTA (VIDEO)

Foto: tiktok.com/nastupi_poznatih00

Mlada pevačica Breskvica, po pravom imenu Anđela Ignjatović, nedavno je izazvala buru nezadovoljstva među svojim fanovima nakon što je otkriveno da je zakazani koncert na Tašmajdanu bio zapravo dezinformacija. Ogorčeni fanovi su reagovali na ovu vest, optužujući pevačicu da se "od koncerta ograđuje jer je prodato svega nekoliko stolova".

Foto: Instagram.com

Breskvica

Anđela Ignjatović se oglasila povodom ovog nesporazuma, ističući da je koncert zakazan bez njenog znanja. Cena njenih nastupa, kako se već neko vreme piše, iznosi 10.000 evra, ali po svemu sudeći pevačica zarađuje i više.

"Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja", izjavila je pevačica, demantujući bilo kakvu umešanost u organizaciju pomenutog događaja.

- Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme - rekla je ona, pa dodala: 

- Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno, već svoje pesme.

 

 

Ona je rešila da ovog leta ipak peva na svadbama i po klubovima, o čemu svedoče i društvene mrže.

Snimak koji kruži društvenom mrežom "Tiktok" pokazao je Breskvicu "na tezgi". S obzirom na to da je u pitanju jedna od romskih svadbi, koje su poznate po tome da na njima muzičari uzimaju veliki bakšiš, čini se da za Breskvicu i bez "Taša" nema zime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading