OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O JELENI ROZGI! Pevačica GAZI PETU DECENIJU, ali vreme kao da je stalo!

Autor:

Zabava

06.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rozga će 23. avgusta napuniti punih 47. godina, a izgleda kao devojčica!

OTKRIVENA ŠOKANTNA ISTINA O JELENI ROZGI! Pevačica GAZI PETU DECENIJU, ali vreme kao da je stalo!

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

Jelena Rozga je jedna od najprepoznatljivijih muzičkih zvezda na regionalnoj sceni, a njena karijera traje već punih 26 godina. Međutim, malo ko zna da je Jelena kao devojčica bila balerina.

Nedavno je na svom Instagram nalogu podelila video snimak svog nastupa kao 19-godišnjakinja, kada je osvojila drugo mesto na takmičenju, pevajući pesmu "Aha" i istovremeno izvodeći graciozne baletske pokrete.

Od "Magazina" do solo karijere

Nakon impresivnog debija kao balerina, Jelena je svoje baletanke zamenila visokim potpeticama i mikrofonom. Uskoro je postala deo popularne grupe "Magazin", zamenivši tadašnju pevačicu Danijelu Martinović. Njena energija i talent su vratili grupi veliku popularnost iz 80-ih, a njihova saradnja trajala je narednih 10 godina. Nakon toga, Jelena se odlučila za solo karijeru, što se pokazalo kao pravi potez s obzirom na njenu izuzetnu popularnost.

Foto: Tanurovski Vangel

Jelena Rozga

Uspešna solo karijera

Njen debitantski album "Oprosti mala" izdat je 2006. godine, a nakon toga su se ređali albumi poput "Bižuterija" i "Moderna žena", kao i "best of" izdanja. Jelena je takođe izdala brojne singlove i održala veliki broj koncerata širom regiona. Njen talenat i harizma su je uzdigli do statusa jedne od najvećih zvezda na regionalnoj muzičkoj sceni.

Vreme stalo za Jelenu Rozgu

Jelena Rozga, koja će 23. avgusta napuniti 47 godina, izgleda izuzetno mladoliko, što je često predmet polemike. Mnogi se dive njenom izgledu i često se komentarišu da je za nju vreme stalo. Njen izgled i vitalnost su inspiracija mnogim ženama širom regiona.

Jelena Rozga je svojom harizmom, talentom i nespornim uspehom postala uzor mnogim mladim devojkama, dok njena dugovečna karijera svedoči o njenom neprikosnovenom mestu na muzičkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading