NAŠAO NAČIN DA SE OBOGATI A DA NE MRDNE! Nakon stravične povrede naš poznati pevač OTPOČINJE BIZNIS IZ FOTELJE!

Autor:

Zabava

03.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad trenutno ima ograničeno kretanje, te će u narednom periodu strogo mirovati, a ova neprijatna situacija omela ga je u zacrtanim poslovnim planovima. Međutim, našao je drugo rešenje jer, kako kaže, računi moraju da se plate!

NAŠAO NAČIN DA SE OBOGATI A DA NE MRDNE! Nakon stravične povrede naš poznati pevač OTPOČINJE BIZNIS IZ FOTELJE!

Foto: Instagram/printscreen

Gastoz

Nenad Marinković Gastoz, bivši učesnik rijaliti programa i reper, hitno je primljen u Urgentni centar jutros u pet sati zbog povrede noge. Nakon specijalističkog pregleda, noga mu je imobilisana gipsom i propisana mu je odgovarajuća terapija. Prema informacija koje su isplivale u javnost, Gastoz je ubrzo pušten na kućno lečenje uz detaljna uputstva o nezi povređene noge, a nakon toga se oglasio i otkrio detalje svog stanja.

Foto: instagram.com/gasttozz

Gastozov stori

Naime, Gastoz je oglasio iz svog doma, podelivši fotografiju iz kreveta, a u prvi plan je bila njegova noga u gipsu. Kako se može primetiti, reper trenutno ima ograničeno kretanje, te će u narednom periodu strogo mirovati, a ova neprijatna situacija omela ga je u poslovnim planovima.

Foto: instagram/ Gastoz

Gastozov stori

- Ništa... u principu taman sam trebao da krenem da radim... zakazano mi je nekoliko nastupa u Budvi, kad ono opet problem. Ja palim Jutjub. Radiću ono što najbolje radim, a to je da sedim i da lupam i zasmejavam širok narodnu masu. Neće ništa sa neba da mi padne, a vreme ide, kao i računi. Kad već sedim kod kuće da budem od neke koristi - napisao je Gastoz kao odgovor na znatiželju brojnih fanova.

Podsećanja radi, nakon što je dva meseca proveo u tajlandskom zatvoru, Nenad Marinković Gastoz nedavno je deportovan nazad u Srbiju, Kako se saznalo, reper je iza rešetka završio je zbog vožnje u pijanom stanju, a kada ga je policija zaustavila, otkriveno je da već 15 dana provodi u državi bez vize.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading