ĆERKA CECE RAŽNATOVIĆ DOBILA POKLON OD KARLEUŠINE NASLEDNICE: Bomba na ESTRADI, haos tek sledi kad Jelena sazna?! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka raznežila Cecinu naslednicu, odmah se oglasila!

ĆERKA CECE RAŽNATOVIĆ DOBILA POKLON OD KARLEUŠINE NASLEDNICE: Bomba na ESTRADI, haos tek sledi kad Jelena sazna?! ŠOK! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Tamara Pavišić

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je bila na odmoru na Ibici gde je u društvu brojnih prijatelja uživala u odmoru. Među njima se našla i njena koleginica Ema Radujko, sa kojom je ćerka Svetlane Cece Ražnatović objavila nekoliko zajedničkih video zapisa koji su privukli pažnju javnosti. Nakon toga, mlada muzička zvezda je odlučila da se javno zahvali Anastasiji poklonom - prelepim buketom plavih ruža, uz kratku poruku u kojoj je izrazila zahvalnost, što su obe podelile na društvenim mrežama.

Naime, Ema je uz raskošan buket Ražnatovićevoj poslala i ceduljicu u kojoj je uputila koliko joj je značio zajednički boravak u popularnom španskom letovalištu.

- Hvala što sam se osećala kao kod kuće - napisala je pevačica, na šta je Anastasija uzvratila ljubaznošću i poslala Emi emotikon plavog srca, nagoveštavajući da će uvek biti tu za nju:

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Ema Radujko poslala buket Anastasiji Ražnatović

- Za tebe uvek!

Inače, mnogi se pitaju kako će na njihovo druženje reagovati muzička zvezda Jelena Karleuša, budući da se Ema nedavno složila sa komentarima da je ona njena naslednica na estradi. U prilog tome govori i činjenica da ju je Karleuša nedavno zapratila na društvenoj mreži Instagram, što je iznenadilo javnost, s obzirom na to da Jelena prati svega 70 profila na ovoj platformi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša zapratila Emu Radujko na Instagramu

Podsećanja radi, pored zabave na odmoru, Ema Radujko je privukla pažnju javnosti i zbog navodne veze sa poznatim golmanom Vanjom Milinkovićem Savićem. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom mlada pevačica izdvaja našeg fudbalera kao svog favorita, a nedavno je osvanuo i snimak sa jahte na kom se može videti da joj upravo on pravi društvo. Ova spekulacija izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, ali mlada pevačica se još uvek nije oglašavala povodom ovih glasina.

Detaljnije možete pročitati i pogledati fotografije OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading