JEDINA FOTKA DRAGANE MIRKOVIĆ U KUPAĆEM: Pevačica uhvaćena u PROVOKATIVNOM IZDANJU, svi gledaju u OVAJ BUJNI dekolte!

Autor:

Zabava

18.07.2024

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pokazala izvajanu figuru u kupaćem kostimu!

JEDINA FOTKA DRAGANE MIRKOVIĆ U KUPAĆEM: Pevačica uhvaćena u PROVOKATIVNOM IZDANJU, svi gledaju u OVAJ BUJNI dekolte!

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

Naša poznata pevačica, Dragana Mirković, oduvek je bila poznata po svojoj skromnosti i retkosti sa kojom deli privatne trenutke sa javnošću. Iako je već 34 godine prisutna na estradi, retko kada se može videti u kupaćem kostimu, a za to postoji vrlo jednostavno objašnjenje. Dragana je jednom prilikom istakla da se nikada nije slikala u kupaćem kostimu jer sebe ne smatra manekenkom, te da joj je neprijatno da pozira na taj način.

Ipak, prošle godine, Dragana je iznenadila svoje fanove objavivši fotografiju iz bazena u crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok je uživala u San Tropeu. Ova fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti, budući da je retkost videti Dragana u ovakvim izdanjima.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković se skinula u kupaći

 


Pevačica je u više navrata isticala da joj je bitno da zadrži svoju privatnost i da ne želi da se eksponira na način koji nije u skladu sa njenim vrednostima. Iako je popularna javna ličnost, Dragana Mirković je oduvek čuvala svoj privatni život daleko od očiju javnosti, te je retkost videti je u provokativnim izdanjima ili situacijama koje bi mogle da privuku pažnju medija.
 


Kada je prošle godine boravila u San Tropeu, Dragana je redovno delila trenutke sa svog luksuznog odmora na društvenim mrežama. Fotografije sa prelepim zalascima sunca, elegantnim restoranima, ali i opuštajućim trenucima u bazenu, sve su to bile slike koje su otkrivale njen luksuzni odmor.

Iako se retko viđa u ovakvim izdanjima, Dragana je pokazala da zna da uživa u toplim danima i luksuzu koji joj pruža njen status uspešne pevačice. Njene objave su izazvale veliku pažnju javnosti, a fanovi su bili oduševljeni što su imali priliku da vide ovu drugačiju stranu Dragane Mirković.

Dragana Mirković je poznata po svom skromnom i privatnom životu, te je retkost videti je u izazovnim izdanjima. Ipak, njen odmor u San Tropeu prošle godine doneo je promenu, te je Dragana svojim fanovima pokazala da zna da uživa u luksuzu i toplim danima, čime je izazvala veliku pažnju javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading